A PSG nem hibázhat

2015. May 7. Thursday in Egyéb, Hírek

Laurent Blanc
Legyőzhetetlennek bizonyult a Paris Saint-Germain a legutóbbi hat bajnokin, és ha Laurent Blanc együttese tartja ezt a formát, sorozatban harmadszor nyeri meg a francia bajnokságot.

35 forduló után a párizsiak 21 győzelemmel, 11 döntetlennel és mindössze három vereséggel, 74 ponttal vezetik a tabellát, a legnagyobb rivális Olympique Lyonnak 71 pontja van.

A PSG pénteken hazai pályán fogadja a Guingampot, és ha pontokat veszítene, akkor esélyt kínálna a Lyonnak arra, hogy szombaton, a kiesés elől menekülő Caen otthonában közelebb lopakodjon a listavezetőhöz. Laurent Blanc csapatának a hátralévő három bajnokin legalább hét pontot kell szereznie a biztos bajnoki aranyhoz, az utolsó két körben még utazik Montpellier-be és fogadja a Reimst.

A nagy rivális Lyon sem hibázhat, ha bajnok szeretne lenni, a Caen elleni meccs után még a Bordeaux és Rennes ellen kellene nyerni.

A párizsiakat a hazai pálya előnye nyugtathatja, a Guingamp ugyanis legutóbb 2001-ben tudott ellenük idegenben nyerni. Otthon más lenne a helyzet, 2014 januárjában 1-1-es döntetlent játszottak egymással a felek, legutóbb, december 14-én viszont a kiscsapat Jeremy Pied találatával 1-0-ra nyert. A hazaiaknál Gregory van der Wiel eltiltás miatt nem játszhat, David Luiz és Serge Aurier pedig combsérülés miatt nem léphet pályára.

A PSG péntek esti hazai győzelmére 1/7 az odds, a döntetlenre 7/1, míg a Guingamp idegenbeli sikerére 20/1 szorzóval lehet fogadni.

A vendégek a jó formában lévő, és 15 gólnál járó Claudio Beauvue-ban bíznak, no meg abban, hogy sikerül majd meggyőzni Jocelyn Gourvennec edzőt, hogy öt év szolgálat után még egy szezont húzzon rá, és maradjon 2015-16-ban is. A kihívás nagy, a hírek szerint ugyanis a Newcastle United szemet vetett a 43 éves szakemberre.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply