A PSG leigazolta védőjét

2015. May 18. Monday in Egyéb, Hírek

Négyéves szerződést kötött a Paris Saint-Germain Serge Aurierrel, aki ebben a szezonban kölcsönben szerepelt a bajnoki címet szerző együttesben.

Generic

Aurier ebben a szezonban a párizsiakat erősítette, a múlt nyáron kölcsönbe csatlakozott Laurent Blanc együtteséhez a Toulouse-tól. A játékos meggyőző teljesítményt nyújtott, így kiharcolta a vezetőedző megbecsülését, pedig Blanc csak 14 bajnokin adott bizonyítási lehetőséget az elefántcsontparti labdarúgónak.

A jelek szerint Aurier élni tudott a lehetőséggel, ugyanis a párizsiak hétfőn végleges szerződést kötöttek vele. A híradások a megállapodás anyagi részleteiről nem szóltak, a védő négyéves szerződést írhatott alá a PSG-vel.

“Nagyon izgalmas az, amit a klubnál kitaláltak, és ezt a szezont nagyon élveztem a csapattal, nekem is és a csapatnak is jól ment. Örülök neki, hogy a klub bízik bennem, folyamatosan fejlődni akarok, hogy a csapat a hazai és a nemzetközi porondon aratott sikereiből is részt tudjak vállalni” – mondta a 22 éves védő, aki ebben a szezonban azonnal bajnoki címet nyert a PSG-vel.

A párizsiak elnöke, Nasser Al Khelaifi elégedett a fiatal játékos megszerzésével, Aurierben a jövőt látja a sportvezető.

“Aurier egy nagyon fiatal játékos, akiben hatalmas a potenciál. Ahogy a többi fiatal is, ő is a PSG jövőjét jelképezi” – jelentette ki az elnöke.

A PSG a hétvégén bebiztosította újabb bajnoki címét, zsinórban harmadszor végzett a francia pontvadászat élén a párizsi egyesület. Az utolsó bajnoki fordulóban a PSG a Reims együttesét fogadja: a hazai győzelem oddsa 1/7, a döntetlenre 7/1, a vendégek sikerére 14/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply