Nem akar távozni, de nem elégedett Navas

2015. May 18. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Keylar Navas
Nem tudta kiszorítani a kezdőből Keylor Navas Iker Casillast a Real Madridnál, ám a kevés játéklehetőség ellenére sem adja fel a harcot a csapatba kerülésért.

A Costa Rica-i kapus a tavalyi világbajnokságon hívta fel magára a figyelmet, miután hazája válogatottjával nagy meglepetésre beverekedte magát a legjobb nyolc közé. Navas a közép-amerikaiak egyik húzóembere volt a vb-n, teljesítményében pedig a Real Madrid látott megoldást kapuskérdésének orvoslására.

A királyiaknál már évek óta megrendült a bizalom Iker Casillasban, aki még Jose Mourinho vezetése alatt vesztette el biztos helyzetét a madridiak kapujában, de eleinte Carlo Ancelotti irányításával sem tudta visszanyerni azt. A Diego Lopezzel megfelezett szezon után sokan hitték, hogy Casillas végleg kikerül a kezdőből, de Navas ellen megnyerte a csatát.

A Costa Rica-i mindössze 11 meccsen lépett pályára ebben az idényben, ennek ellenére nem akar távozni, és reméli, hogy a konkurenciaharcból a következő szezonban már ő jön majd ki győztesen.

“Ha nem játszom, nem tudom bizonyítani a fontosságomat. Többet akarok játszani, nem elégszem meg a helyzetemmel, de tény, hogy nehéz évem volt. Remélem, hogy könnyebb dolgom lesz a következő szezonban, nem adom fel, mert bízom benne, hogy eljön az én időm” – mondta Navas.

A Real Madrid trófea nélkül zárja ezt a szezont, utolsó tétmeccse a Getafe elleni hazai bajnoki lesz: a hazai győzelem oddsa 1/8, a döntetlenre 7/1, a vendégek sikerére 18/1 a szorzó. Ősszel a Real 3-0-ra nyert a Getafe otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply