A portugálokon nagy a nyomás

2016. June 18. Saturday in Hírek, UEFA EURO-2016

Cristiano Ronaldo
Két csalódott csapat találkozik egymással szombaton, Portugália és Ausztria csap össze az Európa-bajnokság második fordulójában.

A portugálok csak egy ponttal gazdagodtak Izland ellen, de még ennél is rosszabbul jártak az osztrákok, akiket 2-0-ra győzött le a magyar csapat. Cristiano Ronaldo, a portugálok legnagyobb sztárja nehezen viselte a pontvesztést, és nem volt túl sportszerű, amikor a lefújás után azt mondta, hogy nevetséges volt, ahogy az izlandiak ünnepeltek, és amikor arról panaszkodott, hogy az ellenfél nem akart futballozni.

A portugálok kapitánya, Fernando Santos azt mondta, az osztrákok elleni meccs azért is lesz más, mert ők nem fognak tíz emberrel bekkelni, mint az izlandiak. Santos megvédte Ronaldót is, akiről azt mondta, ő a világ legjobb játékosa, és bármelyik poszton el tud játszani, legyen szó akár a szélsőről, akár a középcsatárról.

A kapitány azt is elárulta, mivel csak három nap van a regenerálódásra, így biztos, hogy lesznek változások a kezdőcsapatban. “Mindig nyomás van rajtunk. Folyamatosan ezt érezzük, amióta megérkeztünk a tornára. Talán ez még nőtt is az első meccs miatt, de ettől még bízom a játékosokban, mert motiváltak és eltökéltek, hogy elérjék a céljukat. Tiszteljük az ellenfelet, nem mondom, hogy mi vagyunk a legjobbak, de nem is félünk senkitől” – nyilatkozta a portugálok mestere.

Az osztrákok hiába nyújtottak nagyon jó teljesítményt a selejtezők alatt, legutóbbi hat meccsükből négyet is elvesztettek, ami komoly fejtörést okozhat Marcel Koller szövetségi kapitánynak. Ráadásul a selejtezők alatt hat meccset is kapott gól nélkül lehozó védelem is egyre ingatagabb lábakon áll, mert a legutóbbi négy találkozón mindig beszedtek legalább két gólt.

A portugál győzelemre a szorzó 1.90, a döntetlenre 3.50, az osztrák sikerre 4.75.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply