A Monaco a BL mellett a bajnokságra is figyel

2015. April 18. Saturday in Egyéb, Hírek

Leonardo Jardim
A francia Ligue 1-ban szereplő AS Monaco vezetőedzője, Leonardo Jardim szeretné, ha csapata a bajnokság végén az első háromban végezne.

Kedden a hercegségbeliek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében léptek pályára a Juventus otthonában, ahol 1-0-s vereséget szenvedtek, így hátrányból várják a jövő heti visszavágót. A szurkolók már nagyon várják a szerdai BL-meccset, addig azonban vár még egy fontos találkozó Jardim csapatára. A bajnokságban ugyanis Dimitar Berbatovék harcban vannak a BL-indulást jelentő harmadik helyért, de az Olympique Marseille, a Saint-Etienne és a Bordeaux is odaérhet még.

A Marseille azonban már pályára lépett a 33. fordulóban, és mivel vereséget szenvedett a Nantes otthonában (1-0), a Monaco egy győzelem esetén négypontosra növelheti előnyét – viszont ha veszít, a Saint-Etienne is elé ugorhat. Jardim éppen ezért nagyon fontosnak tartja a Rennes elleni összecsapást.

“Azt hiszem, hogy egy kulcsfontosságú mérkőzés vár ránk a Rennes ellen, akár a harmadik hely sorsa is eldőlhet” – mondta a Jardim klubja hivatalos honlapjának. “Számomra ez a legfontosabb bajnoki a szezonban. Nehéz lesz ez a találkozó a két BL-meccs között, szükségünk lesz a szurkolókra. Fontos, hogy mindenki a csapat mögé álljon.”

A Rennes az utóbbi időben jó formába lendült, hiszen a tabella-9. együttes, hiszen az elmúlt hét fordulóban négy győzelmet aratott, kétszer döntetlent játszott és csak egyszer veszített. A 45 pontos Rennes idegenbeli mérlege azonban nem túl acélos, február közepén például a Francia Kupában 3-1-re kapott ki a Monaco otthonában.

Az AS Monaco győzelmét 4/6 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 13/5, a vendég Rennes sikerére pedig 5/1 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply