A listavezetőhöz látogat a Lazio

2015. April 18. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Stefano Pioli
Szombat este az olasz Serie A-ban szereplő Lazio az éllovas Juventus otthonában lép pályára. Bár a rómaiak a második helyen állnak a tabellán, Stefano Pioli szerint már nem lehetnek bajnokok.

Fantasztikus formában van a Lazio, hiszen zsinórban nyolc bajnoki mérkőzést nyert meg, aminek köszönhetően 30 fordulót követően feljött a tabella második helyére, megelőzve a városi rivális AS Romát. Szombat este Pioli legénysége a listavezető, 12 ponttal többet gyűjtött Juventus otthonában lép pályára. Ha a rómaiak nyernének, úgy kilenc pontra olvasztanák hátrányukat, de a csapat vezetőedzője már nem lát esélyt arra, hogy harcba szálljanak a bajnoki címért.

“A Juventusnak akkora előnye van, hogy szülessen bármilyen eredmény is, az már nem fogja befolyásolni, ki végez majd az első helyen” – mondta a szakember. “A Juventus a legerősebb csapat, ezt már évek óta bizonyítja. Szeretnék gratulálni ezúttal a torinóiaknak a Monaco elleni Bajnokok Ligája-sikerhez, hiszen az együttesnek nem igazán ment az utóbbi időben a nemzetközi kupaporondon.”

Massimiliano Allegri csapata a Monaco elleni sikert megelőzően a bajnokságban nem kis meglepetésre vereséget szenvedett a sereghajtó Parmától. Ez Pioli szerint nem jó hír számukra, hiszen a torinóiak így sokkal koncentráltabbak lesznek, mivel bizonyítani akarnak majd szurkolóik előtt.

“Természetesen nem adjuk fel, nyerni akarunk” – tette hozzá a Lazio trénere. “Mi is kevés döntetlent játszottunk eddig, akárcsak a Juventus, szóval ez is bizonyítja, hogy a győzelemért szállunk harcba.”

A Juventus győzelmét 1/1 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 23/10, a vendég Lazio sikerére pedig 3/1 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply