A Loki edzője látványos meccset vár

2015. May 21. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér
Az OTP Bank Ligában az utolsó előtti fordulót rendezik, ahol a fontos dolgok már eldőltek, de több csapat számára még van tétje az utolsó meccseknek.

A DVSC és a Dunaújváros számára sem mindegy, hogy miként zárul a bajnokság, a hajdúságiak a bronzéremre hajtanak, míg az újvárosiak a kiesést próbálják elkerülni. A Loki a múlt héten legyőzte a Pápát, ezzel biztossá vált, hogy a következő idényben is szerepelhet a nemzetközi kupában a gárda. A bronzérem megszerzésére is van még esélye a tavalyi bajnoknak, igaz, nem túl sok, hiszen öt pont a lemaradása az MTK mögött.

Ezzel együtt Kondás Elemér együttese fontosnak tartja a dunaújvárosi meccset, és győzelmi tervekkel utazik el az összecsapásra.

“Artner Tamás együttese egy remek csapat, nem ott kellene lenniük, amit a táblázaton elfoglalt helyezésük mutat. Pénteki ellenfelünk keretét jó játékosok alkotják, akik rendre jól is teljesítenek, csak az eredményeik nem úgy jöttek, ahogyan ezt szerették volna. Ezzel azonban mi nem foglalkozunk, hiszen nekünk megvannak a céljaink, és azt el is akarjuk érni. Mivel a hazaiaknak is és nekünk is nagyon fontos a győzelem, ezért úgy gondolom, látványos, jó meccset láthat majd a közönség” – mondta Kondás Elemér, a Loki szakvezetője.

A Dunaújváros győzelmi kényszerben játszik, hiszen kieső helyen áll, és a bennmaradás kivívása már nincs a saját kezében. Artner Tamás együttese abból meríthet erőt, hogy az utóbbi hetekben többször is sikerült jó játékkal előrukkolnia, a Loki ráadásul nem verhetetlen, a bennmaradásért vívott harcban mostanra már egyedüli rivális Haladás tavasszal 2-0-ra le tudta győzni.

Kondás Elemér sérülés miatt Lázár Pálra, Selim Boudlára, Ibrahima Sidibére, Igor Morozovra és Nenad Novakovicsra sem számíthat, míg Tisza Tibor eltiltását tölti majd.

A Dunaújváros győzelmére 16/5 az odds, a döntetlenre 13/5, a Loki diadalára 5/6 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply