A Loki az MTK-t fogadja

2015. May 12. Tuesday in Egyéb, Hírek

Szakály Péter
A Ligakupa elődöntőjének odavágóján szerdán az európai kupaindulásról lemaradó Debreceni VSC a bajnoki tabella harmadik helyén álló MTK-t fogadja.

A címvédő Debrecen a gyenge szezonkezdet miatt idén már minden bizonnyal nem fog tudni elindulni a következő idényben a nemzetközi kupaporondon, hiszen a bajnokság vége előtt három fordulóval hétpontos hátrányban van az MTK-hoz képest, mely jelenleg a harmadik helyen áll. A két csapat a Ligakupa elődöntőjében is megmérkőzik egymással, előbb a hajdúsági városban, majd Budapesten mérik össze tudásukat.

A Loki az elmúlt három bajnoki fordulóban csak két pontot gyűjtött, tehát nincs kirobbanó formában, bár a Budapest Honvéd (idegenben 1-1), a Videoton (1-2) és a Ferencváros (idegenben 1-1) sem mondható könnyű ellenfélnek. Ezzel szemben az MTK kisebb célokért küzdő együttesekkel játszott, viszont a Nyíregyháza Spartacust idegenben (1-1), a Kecskemétet pedig pályaválasztóként volt képtelen legyőzni, mielőtt a Puskás Akadémiát sikerült két vállra fektetnie (1-0).

Az utolsó fordulókban az MTK lesz még az Újpest és a Diósgyőri VTK vendége is, míg a Szombathelyi Haladást pályaválasztóként fogadja. Ezzel szemben a Lokira könnyebb hetek várnak, hiszen a Pápát és a Győri ETO-t a Nagyerdei Stadionban látja vendégül, illetve utazik Dunaújvárosba.

A felek a bajnokságban érthető módon már kétszer is megmérkőztek, mindig a hazai csapat került ki győztesen: Debrecenben 1-0, míg Budapesten 2-1-es eredmény született.

A Debreceni VSC győzelmét 11/10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 12/5, a vendég MTK sikerére pedig 19/10 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply