A listavezető Videoton kiütötte a Haladást

2015. April 13. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az éllovas Videoton 7-0-ra győzte le a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Videoton FC – Szombathelyi Haladás 7-0 (1-0)

Székesfehérvár, 2510 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Nikolics (23.), Feczesin (52., 62.), Trebotic (70., 73.), Oliveira (86.), Fehér (öngól – 88.)
sárga lap: Alcibiade (45.), Iszlai (87.)
piros lap: Martinez (37.)

  • Videoton: Calatayud – Szolnoki (Brachi 76.), Juhász R., Vinícius, Stopira – Simon Á. (Trebotic 66.), Sándor Gy. – Gyurcsó, Nikolics, Oliveira – Feczesin (Ivanovski 71.)
  • Haladás: Branescu – Angyal Zs., Fehér Z., Alcibiade, Jánvári – Iszlai, Jagodics M. (Schimmer 74.) – Martinez, Nagy P. (Bühler 61.), Halmosi (Gaál B. 34.) – Radó

Óriási elánnal kezdte a találkozót a Videoton, amely az első negyedórában több gólhelyzetet dolgozott ki. Ezt követően sem lassítottak a hazaiak, és a góllövőlistát vezető Nikolics révén megszerezték a vezetést. A félidő vége felé még reménytelenebb helyzetbe került a Haladás: a játékvezető előbb kiállította a becsúszó Gyurcsó lábára szándékosan rátaposó Martinezt, majd a reklamáló edzőt, Szentes Lázárt is a lelátóra küldte.

Fordulást követően sem vett vissza a lendületből a székesfehérvári együttes és Feczesin jóvoltából gyorsan megduplázta előnyét. Érződött, hogy a vendégcsapat nem lesz képes a feltámadásra, míg a Videoton szárnyalt: Feczesin újabb találatával, Trebotic duplájával, Oliveira góljával, illetve Fehér öngóljával végül kiütéses, hétgólos győzelmet aratott.

A mérkőzést követően a hazai labdarúgók köszöntötték a fehérvári ultrákat, akik mindvégig buzdították őket a kerítésen kívülről, mert így tiltakoztak a szurkolói kártya ellen.

bszt \ sgr \ hgp

MTI 2015. április 12., vasárnap 20:46

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply