A Honvéd győzelmével bennmaradt

2015. May 30. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Honvéd 2-0-ra legyőzte a már kiesett Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának szombati játéknapján, így bennmaradt az élvonalban.
Juhász Dániel

Budapest, 2015. május 30. Nagy Gergő, a Honvéd (k) és Juhász Dániel , a Pápa játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga harmincadik, utolsó fordulójában vívott Budapest Honvéd – Lombard Pápa Termál FC találkozón a Bozsik József Stadionban 2015. május 30-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Azonosító: DSZZS20150530001

OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló:

Budapest Honvéd-Lombard Pápa Termál FC 2-0 (0-0)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Ignjatovic (49.), Youla (69.)
piros lap: Elez (22.), illetve Csilus (61.)
sárga lap: Nagy G. (50.), illetve Nagy T. (26.), Jagodics (56.), Randjelovic (84.)

  • Budapest Honvéd: Kemenes (Horváth A., 85.) – Botka, Ignjatovic, Elez, Baráth – Ikenne-King, Godoy, Hidi, Holender (Göblyös, 74.) – Youla, Nagy G.
  • Lombard Pápa Termál FC: Horváth G. – Jagodics, Csizmadia, Juhász D., Frizoni (Gál, 64.) – Csilus, Nagy T. (Randjelovic, a szünetben), Stieber A., Sluka – Király (Schmid, 65.), Vankó

Nagy lendülettel kezdett a Honvéd, amelynek egyetlen pontra volt szüksége a biztos bennmaradáshoz. Igyekezett hamar megszerezni a vezetést, de a helyzetek kimaradtak, majd a félidő derekán emberhátrányba került Elez fegyelmezetlensége miatt. A kiállítás ellenére is a kispestiek játszottak fölényben, de még büntetőből sem sikerült betalálniuk.

A folytatásban aztán Ignjatovic megszerezte a biztonságot jelentő gólt a hazaiaknak, innentől nyugodtan futballozott a Honvéd, ráadásul a Pápa is megfogyatkozott. Csak idő kérdése volt, mikor növeli előnyét a fővárosi csapat, amely a második találatot követően már nem erőltette tovább a támadásokat és biztosan győzött.

sgj \ sjk \ bdó

MTI 2015. május 30., szombat 21:25

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply