A Galatasaray sztárjai kapósak lettek

2015. June 2. Tuesday in Egyéb, Hírek

Wesley Snejder

Wesley Sneijder is klubot válthat a nyáron.

A Galatasaray több labdarúgóját, köztük Felipe Melót is kinézte magának az Inter, ráadásul még a Fiorentina és a Manchester United is az isztambuliaktól erősítene.

A Galatasaray nyerte a török bajnokságot, igaz nagyon szoros volt a véghajrá, hiszen a Fenerbahce csak három ponttal zárt riválisa mögött. Ennek ellenére a tekintélyes, átigazolási hírekben jól mozgó transfermarkt.de szerint szinte az összes játékos értéke esett a bajnoknál az elmúlt egy évben. Viszont az Inter ezzel mit sem törődik, három Galata-játékosra is igényt tartana: Felipe Melóra, Semih Kayára és Alex Tellesre is.

A legnevesebb az említettek közül Felipe Melo, aki korábban a Juventusban is játszott már. A 31 éves védekező középpályás értéke jelenleg nyolcmillió euró, honfitársáé, a szintén brazil Tellesé hatmillió, míg Kayáé pedig közel tízmillió. Utóbbi kettő egyébként védőként vethető be, bár Telles igazából bárhol tud játszani a bal szélen.

Az Inter állítólag egy 16-17 millió eurós ajánlatot készül tenni az isztambuli csapatnak a három labdarúgóért, akik közül Melo szerződése jövőre fog lejárni, de a másik két focistát még 2018 nyaráig köti kontraktus jelenlegi kenyéradójához. Egyedül Kaya szólalt csak még meg nyilvánosan az üggyel kapcsolatban, és a török védő a következőket mondta: “Csak akkor vagyok hajlandó távozni, ha az értem tett ajánlat megfelelő a klubnak, nekem pedig képesek jó fizetést adni. Amennyiben nem így lesz, örömmel maradok, hiszen imádom ezt a klubot.”

A FIorentina a hírek szerint a Galatából a svájci Blerim Dzemailit nézte ki magának, míg a Manchester Unitedet a holland Wesley Sneijderrel boronálták össze – utóbbinak ugyanis honfitársa, Louis van Gaal a menedzsere.

A Galatasaray szerdán duplázhat, hiszen a Török Kupa döntőjében a Bursasporral méri majd össze erejét. A Galatasaray győzelmét 27/20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 23/10, a Bursaspor sikerére pedig 2/1 az odds. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre értendőek.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply