A Fradi szuperkupa-győzelemmel hangolt

2015. July 6. Monday in Egyéb, Hírek

Gera Zoltán
Alig két hónap leforgása alatt harmadszor is alaposan megleckéztette a Ferencváros labdarúgócsapata a Videotont, most a magyar Szuperkupát hódította el a Fradi. A zöld-fehér együttes május 20-án 4-0-ra nyert a Magyar Kupa döntőjében, majd a bajnokságban 2-0-ra verte az aranyérmest, ezúttal pedig 3-0-ra győzött.

Jól kezdett a Videoton, a Fradinak helyzete sem volt a mérkőzés elején, a 21. percben Busai Attila szinte az alapvonaltól lőtt, az érkező Roland Lamah pedig közelről a hálóba segítette a labdát (1-0). Öt perccel később Cristian Ramírez bal oldali beadását követően Böde Dániel megpróbálkozott a lövéssel, de a labda levágódott, Varga Roland azonban a lecsorgót a hálóba rúgta (2-0).

A Videoton még az első félidőben esélyt kapott, a 37. percben Mihal Nalepa lerántotta Mirko Ivanovskit, amiért a második sárga lappal kiállította őt a bíró. A Videotonból nagyon hiányzott a nyáron Lengyelországba szerződött Nikolics Nemanja. A 89. percben aztán egy kontra végén Somalia mindenkit lefutott, majd a bal alsó sarokba lőtt (3-0).

“El kellene találnunk a kaput ahhoz, hogy gólt szerezzünk” – mondta Bernard Casoni, a Videoton edzője.

Thomas Doll dicsérte csapatát, amely emberhátrányban is gólt szerzett. “Megérdemelt győzelem volt ez. Jó érzés, hogy a Magyar Kupa és a Ligakupa után a Szuperkupát is megnyertük” – nyilatkozta.

A Fradi csütörtökön az Európa Liga első fordulójának visszavágóján a holland Go Ahead Eagles találkozik. Az első mérkőzés 1-1 arányú döntetlennel végződött. A hazaiak győzelmére 8/13 a szorzó, a döntetlenre 11/4, míg a hollandok idegenbeli sikerére 15/4.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply