A Dunaújváros élethalál meccsre készül

2015. May 22. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Artner Tamás
Artner Tamás szerint csapatának mindenképpen győznie kell a Debrecen ellen, mert csak így tarthatja életben bent maradási esélyeit a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában.

A Dunaújváros 28 forduló alatt mindössze öt győzelmet aratott, négyszer hazai pályán nyert (a Pécs, a Paks, a Nyíregyháza és a Haladás ellen), idegenben pedig csak Szombathelyen ért el sikert. Jelenleg 21 pontjával az utolsó előtti helyen áll, két ponttal többet gyűjtött a sereghajtó Pápánál, de egy pont a hátránya a már bennmaradó helyen lévő Haladás mögött.

“Még van két mérkőzésünk, és elsőként a Debrecen ellen nyernünk kell minden áron. Nehéz lesz, hiszen Kondás Elemér együttese az egyik legkreatívabb, ráadásul jó formában van. Bár legutóbb kikaptunk, jó formában vagyunk. Számunkra élet-halál kérdés a győzelem megszerzése. Nincs mese, mindent bele kell adnunk. Ehhez maximális koncentrációra és bátor, agresszív futballra lesz szükségünk” – mondta Artner.

Dobos Barna ügyvezető igazgató hozzátette, újoncként tudták, hogy nehéz helyzetben lesznek, de egy hatalmas bravúrral a következő évben is kiharcolható az első osztályban való szerepelés.

A vendégek edzője, Kondás Elemér ugyancsak látványos mérkőzésre számít. “Úgy utazunk el Dunaújvárosba, hogy meg akarjuk nyerni a találkozót. Mivel a hazaiaknak is és nekünk is nagyon fontos a győzelem, ezért jó meccset várok” – nyilatkozta a szakvezető. A Debrecen jelenleg a tabella negyedik helyen van, és bár négy pont az MTK előnye, minimális esély még van a bronzéremre.

A vendégeknél Lázár Pál, Selim Boudla, Ibrahima Sidibe, Igor Morozov és Nenad Novakovics sérült, míg Tisza Tibor begyűjtötte öt sárga lapját, így eltiltását tölti.

A péntek esti meccsen a Dunaújváros győzelmére 3/1 az odds, a döntetlenre 13/5, míg a Debrecen sikerére 17/20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply