A Celticnek tovább kell lépnie

2015. April 22. Wednesday in Egyéb, Hírek

Anthony Stokes
Nem kis meglepetésre a Celtic a hétvégén kiesett a Skót Kupából, miután az elődöntőben, hosszabbítást követően 3-2-re kikapott az Inverness CT csapatától.

A találkozó után a Celticnél nagy volt a felháborodás, hiszen a patinás együttes elöljárói szerint a játékvezető sok hibával vezette a mérkőzést, többek között egy tiszta büntetőt is elfelejtett befúni a számukra. A klub korábbi játékosa, John Hartson szerint egykori kenyéradójának minél gyorsabban túl kellene lépnie a történteken, hiszen feleslegesen idegeskednek azon, ami már megtörtént.

“Korábban is történtek már ilyen dolgok, és a jövőben is fognak” – mondta a walesi exfutballista. “Érthető, hogy nagy a csalódottság a Celticnél, valóban elmaradt egy büntető, viszont nem hiszem, hogy a bíró direkt akart rosszat az együttesnek, egyszerűen csak nem látta az esetet. Amikor már arról beszélnek, hogy valaki direkt fúj a másik csapatnak, azt már túlzásnak érzem.”

Több mint tíz évvel ezelőtt, 2003-ban Hartson szerzett egy találatot a Rangers elleni kupadöntőben, viszont a bíró les miatt – tévesen – érvénytelenítette a találatot.

“Az egy nagy pillanat volt számomra, két napig nagyon csalódott voltam” – emlékezett vissza a korábbi támadó. “Túltettem magam rajta, most ezt kell tennie a Celticnek is.”

A Celtic legközelebb szerdán lép pályára a bajnokság 29. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, ellenfele idegenben a Dundee lesz. A Dundee jelenleg hatodik a tabellán, tehát a felsőház tagja, míg a Celtic az élen áll, előnye öt pont a nála egy találkozóval többet játszott Aberdeennél.

A Dundee győzelmét 11/1 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 9/2, a vendég Celtic sikerére pedig 1/4 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply