A Celtic Manchesterből erősít

2015. October 14. Wednesday in Egyéb, Hírek

James Wilson
Bár a gólgyártással nem volt problémája a Celticnek, mégis közel állnak ahhoz, megállapodjanak a Manchester Uniteddel a 19 éves csatár, James Wilson kölcsönvételéről.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a felek szóban már meg is állapodtak arról, hogy az utánpótlás-válogatott támadó januárban, kölcsönben Glasgow-ban folytatja pályafutását.

Ronny Deila, a Celtic menedzsere már a nyáron szerette volna megszerezni a játékost, de miután csak szeptember végén írta alá 2019-ig szóló szerződését, addig nem lehetett kölcsön venni sem.

Wilson eddig 15 mérkőzésen szerepelt a manchesteri klubban, a 2013/14-es szezonbeli bemutatkozásakor a Hull City ellen kétszer is eredményes volt. A tavalyi évadban már 13 meccsen kapott lehetőséget, akkor egy gólt szerzett – a Queens Park Rangers ellen -, idén pedig eddig nyolc percre állhatott be, az Arsenal ellen 3-0-ra elveszített összecsapáson.

Louis van Gaal úgy érzi, hogy jó az, ha tehetséges játékosa máshol több játéklehetőséget kapva tovább fejlődik.

Wilson manchesteri szereplését alapvetően befolyásolta Anthony Martial nyári érkezése, a Monacótól rekordösszegért vásárolt csatár ugyanis több lehetőséget kapott a szakvezetéstől.

A Celtic 10 forduló után hét győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel, 23 ponttal a skót élvonal második helyén áll, és messze a legtöbb gólt a glasgow-iak szerezték. A csatárok közül a 25 találatból Leigh Griffiths 10-et szerzett, a török Nadir Ciftci egyszer volt eredményes, míg Anthony Stokes eddig csupán egyszer léphetett pályára.

A csapat szombaton a 9. helyen álló Motherwell otthonában lép pályára, a hazaiak győzelmére 9.50 a szorzó, a döntetlenre 5.50, míg a Celtic idegenbeli sikerére 1.28.

A Celtic korábban már majdnem megegyezett Carlton Cole-lal, de a legutóbb a West Hamet erősítő hétszeres angol válogatott csatár megsérült, így egyelőre a skótok nem kockáztattak.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply