Ronaldót dicsőíti Benítez

2015. October 15. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo
A portugál sztár kedden vette át az Aranycipőt, amely az elmúlt szezon legjobb góllövőjének járt, a Real Madrid mestere szerint Cristiano Ronaldo továbbra is halmozni fogja az elismeréseket és a trófeákat.

Cristiano Ronaldo az elmúlt szezonban 48-szor vette be az ellenfele kapuját, ezzel az Európában játszó focisták közül a legeredményesebbnek bizonyult. A portugál szélső ezúttal is Lionel Messivel, illetve Sergio Agüeróval volt versenyben a díjért, amelynek átvétele után kijelentette, hogy egyáltalán nem elégedett eddigi eredményeivel, még több egyéni trófeára vágyik. Ronaldo azt is elmondta, hogy a királyi gárdából akar majd visszavonulni, tervei szerint 36 évesen, vagyis hat év múlva.

A madridiak mestere teljesen elégedett Ronaldóval.

“Amikor egy játékos megnyer egy ilyen díjat, az nagyszerű. Amikor viszont sorozatban nyeri a trófeákat, az azt jelenti, hogy a sikerek mögött nem mindennapi munka, elhivatottság, odaadás van. Ronaldo egy nagyon kiegyensúlyozott játékos, ezt jelzik a sorozatos elismerések is” – mondta Ronaldo kapcsán Benítez.

A spanyol tréner szerint Ronaldo még rengeteg elismerést fog nyerni pályafutása során.

“Olyan játékosról beszélünk, aki hatalmas tehetség, aki annak ellenére is éhes a sikerre, hogy már mindent megnyert” – véli a szakember.

A portugál a hétvégén a Levante ellen gyarapíthatja góljai számát. A spanyol bajnokságban eddig öt gólt szerzett, és nem ő, hanem csapattársa, Karim Benzema áll a góllövőlista élén.

A Real Madrid sikerének a szorzója 1.083, a döntetlenre 12.00, a Levante győzelmére 23.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply