Kérdéses Balotelli hétvégi visszatérése

2015. October 15. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
A Milan támadója sérülés miatt kihagyta az elmúlt bajnoki fordulót, és a jelek szerint a Torino elleni összecsapásra sem épül fel.

Mario Balotelli az elmúlt szezonokban teljesen lebontotta, amit tehetségének köszönhetően felépített, a támadó a Milan után a Liverpoolban is kudarcot vallott, így utolsó esélyként térhetett vissza a milánói piros-feketékhez. A csatár folyamatos balhéi, illetve állandó formahanyatlása miatt a válogatott állandó tagjai közül is kiesett, karrierje megmentéséért igazolt vissza Olaszországba.

A Milanban eddig nem is játszott rosszul, már gólt is szerzett, ám ennek ellenére nem került be Antonio Conte válogatott keretébe. A csatár egyelőre még nem bizonyított eleget a szövetségi kapitány szerint, ráadásul sérült is. Balotelli az utolsó bajnokin már nem tudott pályára lépni a Milanban, a Napoli ellen 4-0-ra elvesztett találkozó előtt sérülést szenvedett.

Az EB selejtezők utolsó két fordulója után a játékosok visszatérnek klubjaikhoz, és elkezdődik a felkészülés a hétvégi bajnoki fordulóra, de Balotelli ebből egyelőre kimaradt. A támadó kedden és szerdán is csak külön edzett a társaitól, így valószínűtlen, hogy a Serie A szombati folytatására fel tud készülni. A Milan a Torino vendége lesz a nyolcadik fordulóban: a torinóiak sikerének a szorzója 2.37, a döntetlené 3.20, a milánóiak győzelméé 3.00.

A Torino 5., a Milan pedig 11. a tabellán, a bikák szombati ellenfelükhöz hasonlóan kikaptak az elmúlt fordulóban, az újonc Carpi jelentett idegenben nagy feladatot.

Az AC Milanba eltiltása után visszatérhet Andrea Romagnoli.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply