A Brentford visszavághat vereségeiért

2015. May 5. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Mark Warburton
Az angol másodosztályban már csak az utolsó feljutó helyért zajlik a küzdelem a play offba került csapatok közt, a Brentford a Middlesbrough, a Norwich az Ipswich ellen próbálja meg kiharcolni a rájátszás döntőjébe való kerülést.

A Middlesbrough a negyedik, a Brentford az ötödik helyen zárta a bajnokságot, pénteken és egy héttel később egymás ellen igyekeznek kiharcolni a továbbjutást a rájátszás döntőjébe. Bár a két együttest csak egy hely választotta el egymástól a tabellán, a Boro hét ponttal többet gyűjtött riválisánál. Aitor Karanka együttese számára csalódás a negyedik hely, mert két fordulóval a vége előtt még az egyenes ágon való feljutásra is jó esély volt, míg a Brentford örülhet az ötödik pozíciónak, mert az utolsó két fordulóban aratott győzelmekkel sikerült becsusszanni a rájátszásba.

A bajnokság során a két csapat mindkét egymás elleni összecsapását a Middlesbrough nyerte, hazai pályán 4-0-ra, idegenben 1-0-ra. Van tehát miért visszavágnia a Brentfordnak, és Mark Waburton vezetőedző éppen ebben bízik a pénteki, hazai találkozó előtt.

“Van miért revánsot vennünk. Az itthoni mérkőzésen jól játszottunk, ellenfelünk egy tizenegyessel győzött, idegenben viszont nagyon gyengék voltunk, ott játszottunk talán a legrosszabb félidőnket a teljes idényben. A Middlesbrough félelmetes ellenfél, szervezett csapat, rengeteg tehetséges játékossal, akiket Aitor Karanka személyében egy kitűnő edző irányít. Hazai pályán, nagyszerű közönségünk segítségével azonban nehéz ellenfél leszünk számukra” – fogalmazott Warburton.

A Brentford pénteki győzelmére 13/8 az odds, a döntetlenre 23/10, a Boro idegenbeli diadalára 13/8 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply