A brazilok nem hibáznának Haiti ellen

2016. June 8. Wednesday in Copa America, Hírek

Maicon
Nagy csalódást keltő gól nélküli döntetlennel kezdte a Copa Américát a brazil válogatott, amely az első fordulóban Ecuadorral játszott 0-0-s döntetlent.

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban lesz lehetősége a javításra, ugyanis Haiti ellen folytatja. A győzelemre mindenképpen szüksége van, és a Paris Saint-Germain védője, Marquinhos reméli is, hogy a csapat végre megmutatja igazi erejét, még akkor is, ha Miranda sérülés miatt hiányozni fog.

“A védelmünkkel semmi baj nem volt, többet is birtokoltuk a labdát, azonban az ellenfelünk védelmével alaposan meggyűlt a bajunk. Az ellentámadásainkat megakasztották, és a kevéske gólszerzési lehetőséggel nem tudtunk élni. Nem hagyhatjuk, hogy Haiti ellen ugyanez megtörténjen. Tiszteljük az ellenfelet, és tudjuk, hogy csak azért nem kapunk majd érmet, mert mi vagyunk a brazilok” – nyilatkozta.

A válogatott két új játékost is bevethet a mérkőzésen, Kaká és Luiz Gustavo sérülése miatt ugyanis Dunga kapitány már számíthat a Sao Paulo és Gremio középpályásaira, Gansóra és Wallace-ra.

Gansót a brazil futball egyik nagy tehetségének tartották, 2011-ben még Neymarral együtt nyert Libertadores-kupát, de azóta sem tudott olyan magasságig eljutni, mint a Barcelonába szerződött egykori csapattárs. A játékos négy év után térhet vissza a válogatottba, és fűti a bizonyítási vágy.

“Nagyon hiányzott a válogatott, utoljára a londoni olimpián volt rajtam a nemzeti mez. Boldog vagyok, hogy meghívást kaptam, ez a klubban nyújtott teljesítményem elismerése” – idézte a játékost a brazil szövetség honlapja.

Haiti az első fordulóban 1-0-ra kikapott Perutól, Patrice Neveu csapata abban bízik, hogy ha sikerülne egy pontot szerezni, akkor még maradna matematikai esélye az utolsó körben Ecuador ellen a továbbjutásra.

Brazília győzelmére a szorzó 1.12, a döntetlenre 8.50, míg Haiti sikerére 26.00. A két csapat legutóbb 2004 augusztusában találkozott egymással, akkor Ronaldinho triplájával a brazilok végül 6-0-ra nyertek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply