A BL-be vágyik Lukaku

2016. March 29. Tuesday in Egyéb, Hírek

Romelu Lukaku
Azt nyilatkozta az Everton belga csatára, Romelu Lukaku, hogy a következő idényben a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.

Mivel az Everton jelenleg 13 pontra van a még BL-t jelentő negyedik helyen parkoló Manchester Citytől, így mostani klubjával biztosan nem tudja megmutatni magát a legjobbak között a 22 éves csatár. Ami egyet jelent: a nyáron, ha csak rajta múlik, szeretne egy meghatározó európai csapatnál kikötni.

A számok alapján biztosan nem kell attól félnie Lukakunak, hogy a liverpooli kékeknél fog megöregedni, hiszen a mostani idényében az összes sorozatot számolva 36 találkozón 25 alkalommal volt eredményes. Ezzel pedig fel is keltette a Manchester United, a Real Madrid és Bayern München érdeklődését is, bár édesapja szerint a lista a Juventusszal és a csatár korábbi klubjával, a Chelsea-vel teljes. “Szerintem a MU-ba vagy a Bayernbe kellene mennie” – magyarázta Roger Lukaku, a focista édesapja.

Fia azt mondta, 23 évesen képesnek érzi magát arra, hogy szintet lépjen, és ehhez megfelelő lenne egy olyan klub, amelyik a következő idényben tagja lenne a BL mezőnyének. “Van ügynököm, az ő feladata, hogy ezzel foglalkozzon. Nekem arra kell koncentrálnom, hogy jól menjen a játék, hogy a csapatot győzelmekhez segítsem, és hogy minél több gólt szerezzek” – nyilatkozta Lukaku, aki a Premier League-ben 18 gólnál jár, és ezzel a harmadik a listán Harry Kane (21) és Jamie Vardy (19) mögött.

Lukaku jelenleg a belga válogatottal készül a portugálok elleni felkészülési meccsre, amelyet eredetileg Brüsszelben rendeztek volna, de az ismert események miatt végül áttettek Leiriába.

A keddi mérkőzésen Portugália győzelmére a szorzó 2.15, a döntetlenre 3.25, Belgium sikerére 3.60.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply