A bajnok Videoton ellen pontot szerzett a Honvéd

2015. May 16. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szombaton 1-1-es döntetlent játszott bajnok vendégével, a Videotonnal a Budapest Honvéd a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában.

 

Az immár négy bajnoki találkozó óta veretlen kispestiek a most szerzett egy ponttal nagy lépést tettek a bennmaradás felé.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Budapest Honvéd-Videoton FC 1-1 (0-1)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Karakó
gólszerző: Youla (69.), illetve Ivanovski (22.)
sárga lap: Godoy (33.), Baráth (72.), Gazdag (87.), illetve Ivanovski (72.), Mareval (90.), Trebotic (92.)

  • Budapest Honvéd: Kemenes – Botka (Ikenne-King, 79.), Ignjatovic, Elez, Baráth – Nagy G., Hidi (Gazdag, 82.), Godoy – Youla, Punosevac (Prosser, 36.), Holender
  • Videoton FC: Calatayud – Brachi, Maréval, Juhász (Sakla, 14.), Fejes – Oliveira (Feczesin, 79.), Sándor Gy., Kovács I., Luyckx (Trebotic, 70.), Álvarez – Ivanovski

Jobban kezdett a Honvéd, de kezdeti rohamai hamar alábbhagytak. Az unalmasas “csordogáló” mérkőzésbe az sem hozott változást, hogy a székesfehérváriak vezetést szereztek.

A folytatásban egyre fokozódott a Honvéd fölénye, amely aztán góllá érett. Ezt követően a kispestiek mindent egy lapra feltéve támadtak a győztes és vélhetően biztos bennmaradást érő gól megszerzéséért, de a kapufa kétszer is megmentette a Videotont, amelynek kapusa is többször nagyot védett, így nem született újabb találat.

sgj \ sgg \ bdó

MTI 2015. május 16., szombat 20:38

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply