by

Észak-Írország senkitől sem tart

2016. June 23. Thursday in Hírek, UEFA EURO-2016

Michael O'Neill
Észak-Írország bejutott az EB nyolcaddöntőjébe, Kyle Lafferty szerint mindegy, hogy kivel kerülnek össze a nyolcaddöntőben.

A franciaországi kontinenstorna csoportkörének harmadik fordulójában Michael O’Neill együttese 1-0-s vereséget szenvedett Németországtól, ám nem sokkal a vereség után az északírek mégis ünnepelhettek. A törökök csehek elleni sikerével ugyanis biztossá vált, hogy a C csoport harmadik helyezettjeként is bejutnak a kieséses szakaszba.

A három pontot gyűjtő harmadik helyezettek közül Albániának és Törökországnak is rosszabb a gólkülönbsége Észak-Írországnál, így Kyle Lafferty és társai biztosan bejutnak a legjobb tizenhat közé. A selejtezősorozat legeredményesebb északír játékosa az Eb-n még nem volt kezdő, Lafferty a németek ellen is csere volt, ám a meccs után elmondta, hogy nem az ő, hanem a csapat szereplése a fontos.

“Az első meccs után csalódottak voltunk, az nem a mi játékunk volt. De vélhetően a mi védelmünk az egyik legjobb az Eb-n, világklasszis játékosok ellen játszunk, és senkit sem engedünk brillírozni. Csak két gólt kaptunk három meccsen” – emelte ki válogatottja erényeit Lafferty.

“Mindegy, hogy kivel kell játszanunk, élni fogunk a lehetőséggel. Egy meccsen bármi megtörténhet, hiszünk benne, hogy nyerni tudunk” – jelentette ki Lafferty.

Az olaszok sikerére a szorzó 4.33, a döntetlenre 3.00, a címvédő spanyolok győzelmére 2.15.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply