by

Suarez az akiben bíznak az uruguayiak

2016. March 30. Wednesday in Egyéb, Hírek

Luis Suarez
Uruguay Peru ellen biztosíthatja be pozícióját a dél-amerikai VB selejtezősorozatban, Oscar Tabarez a visszatérő Luis Suarez elhivatottságában bízik.

Luis Suarez hosszú kihagyás után múlt szombaton térhetett vissza az uruguayi válogatottba, kilenc mérkőzéses eltiltása után először a Brazília elleni világbajnoki selejtezőn léphetett pályára. Nem meglepő, hogy a Barcelona remek formában lévő klasszisa a válogatottban is hozza a szokott formáját, és a brazilok ellen góllal segítette döntetlenhez csapatát.

A 2-2-es iksszel zárult összecsapáson a hazaiak gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, de nem bírtak az uruguayiak csatárpárosával, Suarez mellett Edinson Cavani is betalált a kapujukba. A döntetlen után Uruguay megtartotta második helyét a tabellán, szerdán pedig akár előbbre is léphet.

A hatodik fordulóban Uruguay Peru ellen lép pályára, a hazai mérkőzés előtt a szövetségi kapitány a visszatérő Suarezt méltatta.

“Nagyon tapasztalt játékos. Minden alkalommal sikerrel illeszkedett be az új csapatába, most a Barcelonába is. Az idő múlásával egyre érettebb lett, és mindig arra törekszik, hogy fejlődjön. A múltban követett el pár hibát, de most láthatjuk, hogy mennyire megváltozott” – mondta Oscar Tabarez a barcelonai légiósról. A szakember szerint Suareznek különösen fontos a nemzeti mez, mindig mindent elkövet azért, hogy a csapatot sikerre vigye.

Uruguay szerda hajnali sikerére a szorzó 1.33, a döntetlenre 5.00, Peru győzelmére 9.00.

Az előző vb-selejtező sorozatban Uruguay oda-vissza legyőzte Perut, amely legutóbb 2009-ben tudott nyerni szerdai ellenfele ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply