Már nem hibázhat a Napoli

2016. March 30. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Marek Hamsik
Marek Hamsik szerint csapata, a Napoli minden meccsen kell nyerjen, hogy esélye maradjon a bajnokság megnyerésére. A Napolit nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt három ponttal előzi a Juventus.

A nápolyiak Maurizio Sarri irányításával kiváló idényt produkálnak, és már egyedüliként tartják a lépést a bajnoki címvédő Juventusszal. A torinóiak október vége óta nem kaptak ki, így a tabella második feléből az év elején az élre ugrottak, és már csak a Napoli van látótávolságon belül, a harmadik helyezett Roma lemaradása hét pont.

A Napoli szlovák válogatott játékosa már a hétvégi bajnokira fókuszál, Marek Hamsik szerint csapatának nem szabad hibáznia az Udinese elleni találkozón, és az azt követő további hét bajnokin ahhoz, hogy a végelszámolásig versenyben maradjon a Juventusszal.

“Ha meg akarjuk nyerni a scudettót, ahhoz mind a nyolc hátralévő meccsünket meg kellene nyerni. Arra ugyanis nem számíthatunk, hogy a Juventus olyan sok pontot fog elhullajtani” – mondta Hamsik már a klubcsapatának céljaira koncentrálva azután, hogy Szlovákia válogatottjával pályára lépett a Lettország elleni felkészülési találkozón.

“Remélem, hogy a válogatottal sikerül bizonyítanunk az Eb-n, ám előtte mindent meg kell, hogy tegyünk a Napoli céljainak teljesítéséért” – tette hozzá a szlovák játékos.

Az Udinese a 16. helyen várja a bajnokit, elmúlt öt meccséből csak egyet nyert meg a pontvadászatban.

Az Udinese sikerére a szorzó 7.00, a döntetlenre 4.33, a Napoli győzelmére 1.45. A két csapat őszi összecsapását 1-0-ra nyerte a Napoli, amely a Juventus elleni veresége óta öt mérkőzés óta veretlen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply