by

Fiataljainknak nem lesz könnyű dolga

2015. June 6. Saturday in Egyéb, Hírek

Bernd Storck úgy véli, hogy Nigéria ellen százszázalékos teljesítményre lesz szüksége csapatának.

Generic

Az Új-Zélandon zajló korosztályos világbajnokság első csoportkörében a mieink simán verték Észak-Koreàt, majd hatalmas küzdelemben, 75 percig emberhátrányban játszva kikaptak Brazíliától. A harmadik fordulóban Nigéria lesz az ellenfél, Bernd Storck csapatának már egy döntetlen is biztos továbbjutást jelentene.

A New Plymouthban készülő válogatott keret egy része szombat délelőtt edzőteremben végzett gyakorlatokat, majd délután átmozgató edzésen vett részt. Bernd Storck sportigazgató pedig sajtótájékoztatót tartott egy nappal a Nigéria elleni meccs előtt a Taranaki Stadionban.

“Nigéria roppant nehéz ellenfél, aki ellen százszázalékos odaadásra lesz szükség játékosaim részéről” – fogalmazott a sportigazgató az MLSZ honlapján. “Technikás és gyors játékosok alkotják az afrikai bajnok keretét. Mint személyesen is láthattam a Brazília elleni mérkőzésükön, szervezettség terén sem állnak rosszul. Szerintem rúghattak volna még két-három gólt a braziloknak a helyzetek alapján. A mi részünkről a folytatásban is koncentrációra, fegyelemre és csapatmunkára lesz szükség, hogy jó eredményt érjünk el.”

A 24 csapatos világbajnoki mezőnyből 16 csapat jut tovább a csoportkörből, a csoportok első és második helyezettjei mellett a négy legjobb csoportharmadik is a nyolcaddöntő résztvevője lesz.

Magyarország sikerének az oddsa 11/4, a döntetlenre 11/5, Nigéria győzelmére 21/20 a szorzó.

Nigéria 4-2-re kapott ki Brazíliától, míg Észak-Koreát 4-0-ra verte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply