Dárdai szerint a litvánok elleni meccsre lehet építeni

2015. June 6. Saturday in Hírek, Magyar válogatott

Király Gábor
Magyarország labdarúgó-válogatottja pénteken 4-0-ra verte Litvániát, Dárdai Pál szövetségi kapitány az első félidei játékkal elégedett volt.

A debreceni felkészülési találkozó első félidejében a magyar csapat négy gólt szerzett, Stieber Zoltán egy rövid felszabadítás után szerzett előnyt, majd Dzsudzsák Balázs szabadrúgásból növelte azt. A 29. percben Nikolics Nemanja a tizenhatos előteréből csavart a litván kapuba, egy perccel később pedig Priskin Tamás már a negyedik gólt szerezte.

A folytatásban, különösen a második félidőben esett a játék színvonala, a kapitányok cseréi után az átszervezett gárdák már nem találták a ritmust, így helyzet is kevesebb adódott.

Dárdai a meccs után elégedett volt az eredménnyel, a gólokkal és az első félidei játékkal.

“Kissé nehézkesen indult a mérkőzés, de az első tíz perc után átvettük az irányítást, és szép gólokat lőttünk” – nyilatkozta az mlsz.hu-nak a szövetségi kapitány. “Játszottunk egy jó félidőt és egy valamivel gyengébbet, de összességében elmondható, hogy a mérkőzésen látottakra lehet építeni a jövő héten, Finnországban. Az első félidőben jól nézett ki a támadójátékunk, de azért láttam hibákat is.”

Dárdai szerint a finnek gyorsabbak, erősebbek a litvánoknál, ezért csapatának a jövő héten nehezebb dolga lesz majd az Európa-bajnoki selejtezőn.

“Még van egy hetünk a selejtezőig, ebben az időszakban támadásban több játékelemet is fogunk gyakorolni, és a következő napok alapján áll össze a jövő szombati kezdőcsapatunk” – tette hozzá a kapitány.

A finnek jövő szombati győzelmének az oddsa 13/10, a döntetlenre 9/4, a magyar válogatott sikerére 21/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply