You are browsing the archive for EURO-2016 Archives - Elit Sportfogadók Klubja.

Görögország vs. Románia – 2014/09/07

2014. September 4. Thursday in Elemzés, EURO-2016, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek

Görögország VS

UEFA Euro 2016

2014/09/07 20:45 (CET),

Karaiszkákisz Stadion

Románia
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az Euro 2016 F selejtező csoportjában, már az első fordulóban döntő mérkőzést játszik egymással Görögország és Románia labdarúgó-válogatottja.

Az F csoportban a görög és a román válogatotton kívül ott van még Magyarország, Észak-Írország, Feröer-szigetek és Finnország.

A papírforma alapján ebből a hat csapatból Görögországnak, Romániának és Magyarországnak van esélye az első két pozíció elfoglalására, de nem szabad leírni sem Finnország, sem Észak-Írország labdarúgó-válogatottját.

A görögök mint tudjuk a világbajnokságról a nyolcaddöntőben búcsúztak, miután 1-1-es 90 perc és hosszabbítás után, a büntető rúgásokban alulmaradtak Costa Rica ellenében.

A román válogatott nem jutott ki a világbajnokságra miután a VB pótselejtezőn pontosan a görög válogatott ellen maradt alul, az első mérkőzésen Görögországban az eredmény 3-1 volt, a visszavágón Romániában pedig 1-1.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.00 1 | 2.00 Winmasters X | 3.20 X | 3.20 Unibet 2 | 3.80 2 | 3.80 Sportingbet

Read the rest of this entry →

Hamarosan kezdődik a jegyárusítás az északírek elleni meccsre

2014. August 6. Wednesday in EURO-2016, Hírek

Napokon belül megkezdődik a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtezőjére, a Groupama Arénában szeptember 7-én sorra kerülő, északírek elleni mérkőzésre.

 

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi híre szerint a belépők 3200 és 11 ezer forint közötti összegbe kerülnek. Az augusztus 31-ig megvásárolt jegyekre ugyanakkor 20 százalékos kedvezményt biztosít az MLSZ, így az első hetekben a legolcsóbb belépőkért 2560, a legdrágábbakért pedig 8800 forintot kell fizetni. A találkozóra szóló jegyek megvásárlásához még nem szükséges klubkártyával rendelkezniük a szurkolóknak.

Az MLSZ a kazahok elleni, június 7-én rendezett barátságos mérkőzést megelőzően akciót hirdetett, így azok a szurkolók, akik megvásárolták jegyüket a Puskás Ferenc Stadionban lejátszott összecsapásra, ingyen juthatnak hozzá az északírek elleni meccs jegyeihez.

slr \ sgj \ brr

MTI 2014. augusztus 5., kedd 17:31

A román kapitány a finnektől jobban tart, mint a magyaroktól

2014. July 4. Friday in EURO-2016, Hírek

A román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, a 2016-os Európa Bajnokság selejtezőcsoportjából – melyben Magyarország is szerepel – Görögország után Finnországot tartja csapata legerősebb ellenfelének.

Victor Piturcával a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) honlapján jelent meg terjedelmes interjú pénteken.

Piturca Görögországot tartotta csapata legerősebb ellenfelének, s azt nyilatkozta, figyelemmel követte a megújult magyar válogatott mérkőzéseit is.

“Ez egy teljesen más csapat, mint amelyikkel legutóbb megmérkőztünk” – mondta a kapitány, s hozzátette, Dan Apolzan (a román szövetség edzőiskolájának az igazgatója) ott volt a magyar-finn barátságos mérkőzésen, így megvan minden adatuk a meccsről.

“Finnország lesz a legveszélyesebb ellenfelünk a görögök után, mert a korábbi selejtezők során, de a Magyarországgal vívott barátságos mérkőzésen is remekül teljesített, elszántan futballozott” – jelentette ki Piturca, aki szerint a finneknek jó technikai képességekkel rendelkező, és a taktikai utasításokat fegyelmezetten betartó játékosaik vannak.

Read the rest of this entry →

Magyar válogatott – A hangsúly a jó felkészülésen van

2014. February 24. Monday in EURO-2016, Hírek, Magyar válogatott

A megszólaló három játékos és Pintér Attila szövetségi kapitány is tartózkodott attól a hétfői, telki sajtótájékoztatón, hogy konkrét esélylatolgatásba bocsátkozzon a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének kimenetelét illetően, s mindannyian azt hangoztatták, hogy a magyar csapatnak a lehető legjobban fel kell készülnie és akkor sikeres lehet.

 

“Csak ismételni tudom magam, a sorsolás előtt is elmondtam, nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk. Azt kell megoldanunk, hogy szeptemberre minél erősebb és bátrabb csapatunk legyen” – szögezte le a decemberben kinevezett szakvezető a válogatott játékosok újabb összetartása előtt. “Nem latolgatni kell, hogy mennyi esélyünk van, hanem tennünk kell azért, hogy minél erősebbek legyünk. A felkészülési mérkőzéseken ki kell javítani a hibákat, hogy amikor kemény pontokra megy majd a játék, ne veszítsünk olyan hibákból, amelyekre fel lehet készülni.”

Read the rest of this entry →

Romániában szerencsésnek tartják az Eb-selejtezők sorsolását

2014. February 24. Monday in EURO-2016, Hírek

Romániában általános elégedettséggel vették tudomásul, hogy a labdarúgó-válogatottnak Görögország, Magyarország, Finnország, Észak-Írország és Feröer-szigetek ellen kell küzdenie a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon való részvételért.

 

A sorsolást követően Victor Piturca szövetségi kapitány volt a legóvatosabb az esélylatolgatásban. A Mediafax hírügynökségnek nyilatkozva lehetségesnek tartotta a kijutást, de azonnal hozzátette, sok még a tennivaló a válogatott háza táján.

“A mi játékosaink nem játszanak a külföldi csapataiknál, őszig még nyolc-tíz új játékosnak kellene megjelennie, hogy igazán esélyesek legyünk” – jelentette ki a szövetségi kapitány.

Read the rest of this entry →