Wolfsburgban juthat tovább az Everton

2014. November 27. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Sylvain Distin
Csütörtök este az angol Everton a német Wolfsburg otthonában lép pályára az Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában – és ha nyer, biztos továbbjutónak mondhatja magát.

 

Négy kör után Roberto Martinez legénységének nyolc pontja van, ezzel pedig vezeti a H-csoportot. Mivel a második Wolfsburg hét, a harmadik Lille pedig három pontos, a liverpooliak továbbjutása a kvartettből szinte már biztos, de egy esetleges csütörtöki győzelemmel a csoportelsőség is meglehet. Ehhez azonban az Evertonnak mind a három pontot be kellene gyűjtenie a Volkswagen Arenában, hogy az utolsó fordulóban már tét nélkül léphessen pályára.

Az Everton a hétvégén 2-1-es győzelmet aratott a West Ham United felett a Premier League-ben, így legutóbbi hét tétmeccsén veretlen. Sylvain Distin szerint ez a sorozat még tovább nyújtható, köszönhetően a csapaton belül uralkodó remek légkörnek.

“Jelenleg tökéletes magabiztossággal várunk minden összecsapást” – mondta a rutinos francia védő. “Bár az igazat megvallva, ez mindig is jellemző volt ránk. Bár az idény elején kicsit nehezen indultunk be, szerencsére sikerült kihozni magunkból az erősségeinket, és tudtuk, hogy egy idő után úgyis minden rendbe fog jönni. Dolgaink most valóban jól mennek, nem szabad félvállról venni a Wolfsburgot, nagyon nehéz meccs vár ránk.”

A két csapat első meccsét az Everton nagyon könnyedén, 4-1-re nyerte meg a Goodison Parkban. Distin szerint ez egy kicsit bosszanthatja a németeket, akiket a védő egy nagyon jó csapatnak tart.

A Wolfsburg győzelmét 1.80 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendég Everton sikerére pedig 4.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply