Visszatér Olaszországba Zarate

2016. January 22. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Mauro Zarate
Nagyon úgy néz ki, hogy Mauro Zarate három év után visszatér az olasz bajnokságba.

A 28 éves támadó korábban már játszott a Lazióban és az Interben is, jelenleg pedig Angliában, a West Ham Unitedben légióskodik, de a legfrissebb hírek szerint a Fiorentinában folytatja. Az olasz Sport Mediaset oldal azt írja, a felek már megegyeztek mindenben, a firenzei klub 2,1 millió eurót fizet a londoniaknak Zaratéért, aki két és fél éves szerződést kap.

Zarate a mostani bajnokságban 15 meccsen 3 gólt ért el a West Hamben, de így is igényt tart rá a Fiorentina, amely kissé megtorpant az utóbbi időben. Paulo Sousa csapata az elmúlt öt tétmeccséből hármat is elvesztett: a Carpi elleni hazai zakóval kiesett az olasz kupából, a Lazio és a Milan elleni bajnoki vereségekkel pedig hatpontos hátrányba került az éllovas Napolival szemben, és lecsúszott a dobogóról is.

Zarate olaszországi karrierje során a 2008-2009-es idényben produkálta a legjobb számokat, akkor 36 meccsen 13 gólt ért el a Lazióban, de két szezonnal később sem lehetett rá panasz, akkor 35 találkozón 9-szer volt eredményes. Azóta egy igazán jól sikerült idénye volt, amikor hazatért az argentin Vélez Sarsfield csapatához, ahol 18 gólt hozott össze 28 fellépés alkalmával. Zarate számára már csak egy sikeres orvosi vizsgálat van hátra, és ha mindent rendben találnak nála, akkor ismét riogathatja az olasz bajnokság védőit.

A Fiorentinánál komoly riválisai lesznek, mivel a horvát Nikola Kalinic (10 gól) és a szlovén Josep Ilicic (9 gól) is jól termelt a korábbi fordulókban. A Violák a hétvégén a Torinót fogadják hazai pályán.

A Fiorentina győzelmére a szorzó 1.80, a döntetlenre 3.50, a Torino sikerére 4.75.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply