Udinéből öt játékos távozik

2016. January 22. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Stefano Colantuono
Az olasz Udinese öt játékosának a távozását jelentette be, a távozók között ott van a brazil Marquinho és az argentin Emanuel Insua Zapata is.

Az Udinese több olasz klubhoz hasonlóan rengeteg játékossal áll szerződésben, a hosszú távú stratégiákat szolgáló szisztémának megfelelően a játékosok egy része kölcsönben szerepel. Az észak-olasz klub csütörtökön újabb játékosok kölcsönadását jelentette be, összesen öten távoznak Stefano Colantuono keretéből.

Melker Hallberg a Hammarby csapatához került, a svéd labdarúgó 2014-es leigazolása óta ugyanis mindössze négy Serie A-találkozón szerepelt. A 20 éves játékos a szezon végéig szerepel hazájában.

A szintén 20 éves Lucas Evangelista a szezon hátralévő részét a görög Panatinaikoszban tölti, míg a 22 esztendős Nicolas Alonso Lopez az uruguayi Nacional együttesében szerepelhet 2017-ig.

Két jóval tapasztaltabb labdarúgó is távozik Udinéből, Emanuel Insua Zapata a Newell’s Old Boyshoz került az idény végéig, míg Marquinho a szaúd-arábiai Al-Ahli gárdájába igazolt. A 24 éves kolumbiai Zapata négyszer volt kezdő és négy találatot szerzett, míg a korábban a Romát is megjárt 29 éves brazil Marquinho 10 bajnokin szerepelt nyári leigazolása óta.

Az Udinese a 13. helyen, két vereséggel a háta mögött várja a Palermo elleni idegenbeli bajnokit, a dél-olasz gárda 17. a tabellán, utolsó négy bajnokijából hármat elbukott.

A Palermo sikerére a szorzó 2.80, a döntetlenre 3.10, az Udinese győzelmére 2.70.

A két gárda elmúlt tíz összecsapásából ötöt nyert az Udinese, három lett döntetlen, azonban az utóbbi két alkalommal a Palermo idegenben szerezte meg a három pontot.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply