A Werder Bremen a Chelsea-ből erősített

2016. January 22. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Izet Hajrovic
Papy Djilobodji kölcsönben folytatja a Werder Bremennél, mely szerdán Kleinheisler Lászlót is leigazolta.

A szenegáli játékos az elmúlt nyár végén igazolt a Chelsea-be a Nantes-ból, ám az ősz folyamán esélye sem volt állandó játéklehetőséghez jutni. A védő bajnokin még a kispadra is alig fért fel, a Walsall elleni kupameccs hosszabbításának utolsó másodperceiben léphetett csak pályára.

A 27 éves labdarúgó ennek megfelelően nem volt elégedett a helyzetével, januárban már a váltásra készült. A Werder Bremen jelentkezett érte, miután januárban Assani Lukimya elhagyta a keretet. A német és az angol klub gyorsan megegyezett Djilobodji kölcsönadásáról, a játékos csütörtökön át is esett az orvosi vizsgálatokon, a Werder pedig bejelentette az érkezését.

“Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy ilyen gyorsan megtaláltuk Assani Lukimya utódát” – jelentette ki Thomas Eichin ügyvezető igazgató.

Djilobodji a Senart Moissy együttesében kezdte karrierjét, majd hét szezont töltött a Nantes-ban. A szenegáli labdarúgó négy alkalommal húzhatta fel magára válogatottjának a mezét.

A Werder Bremen a héten alaposan belehúzott, a Bundesligában szereplő klub szerdán jelentette be Kleinheisler László szerződtetését, a magyar válogatott középpályás 2019-ig kötelezte el magát a brémaiakhoz.

A Werder az ősz folyamán a kiesés ellen küzdött, a tavaszi szezon hétvégi indulása előtt a 16. helyen áll. A német bajnokságban utolsó öt meccsén két pontot gyűjtő brémaiak vasárnap a Schalke otthonában lépnek pályára: a hazai győzelemre a szorzó 1.66, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 5.00.

Az őszi első fordulóban a Schalke 3-0-ra nyert a Werder otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply