Vincze Ottó a miniszterelnökség futsalcsapatában

2012. August 17. Friday in Átigazolás, Hírek

Egyéves szerződést kötött Vincze Ottó korábbi 11-szeres magyar válogatott labdarúgóval a miniszterelnökség futsalcsapata, a Dunakeszi Kinizsi, amely az előző szezonban ezüstérmet nyert az NB II-ben.

A 38. születésnapját augusztus végén ünneplő futballista a Ferencváros, a Győr, a Zalaegerszeg és a Vasas mellett a svájci Sionban, valamint a német Waldhof Mannheimben és Energie Cottbusban is játszott.
“Örülök, hogy újra a labda közelében lehetek. Kiváló csapatba kerülök, célom a továbbiakban is az, hogy a legjobb legyek a legjobbak között” – idézte a klub közleménye Vinczét.
A főleg a miniszterelnökség munkatársaiból álló együttes olyan korábbi kiváló nagypályás labdarúgókkal egészül ki, mint Horváth Ferenc, Lőw Zsolt és Tóth Iván. A csapatban játszik Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár is. A Dunakeszi Kinizsi futsal-szakosztályának élére új vezető került Molnár Péter, korábbi győri sportigazgató személyében.
A klub közleményében az áll, a csapat célja Vincze Ottó érkezésével egyértelmű: “megismételni a tavalyi nagyszerű eredményt és újra érmet nyerni a bajnokság végén.”

skt \ sag

MTI 2012. augusztus 17., péntek 10:06

Related Articles

1 response to Vincze Ottó a miniszterelnökség futsalcsapatában

Leave a Reply