Villas-Boas percei meg vannak számlálva

2013. December 16. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Angol lapértesülések szerint már hétfőn menesztheti a Tottenham labdarúgócsapata Andre Villas-Boast, miután a londoni csapat a Premier League 16. fordulójában hazai pályán súlyos, 5–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól.
Andre Villas Boas

Villas-Boasnak hamarosan megköszönhetik a munkáját.

A portugál szakember munkáját korábban is többször kritizálták, utoljára november végén, amikor a hazai, Newcastle ellen elszenvedett 1-0-s vereség után a Manchester City otthonában egy csúnya 6-0-ba szaladt bele.

Az együttes hiába jutott tovább az Európa Liga csoportköréből, és a Manchester United elleni 2-2-es döntetlen után hiába verte idegenben egyaránt 2-1-re a Fulham, majd a Sunderland együttesét, a vasárnapi zakó végképp megpecsételhette Villas-Boas sorsát.

A Tottenham kilátástalan játékkal teljesen esélytelen volt a Liverpoollal szemben, amelyet Luis Suárez két találattal segített az ötgólos sikerhez.
“A sorsom nem a saját kezemben van, nem nekem kell arról döntenem, hogy maradok vagy sem. Nekem azért kell dolgoznom, hogy jobbak legyünk, de ezen a délutánon erre esélyünk sem volt, a Liverpool nagyon-nagyon jól futballozott, és teljesen megérdemelten győzött” – nyilatkozta a sajtótájékoztatón a portugál szakember.

“Nekem nem kell meggyőznöm senkit. Az Európa Ligában csodálatosan játszunk, a Premier League-ben nem, pedig ugyanaz a célunk, mint a szezon elején: trófeákat szeretnénk nyerni és be akarunk jutni a jövő évi Bajnokok Ligája mezőnyébe.”

A Tottenham hibátlan mérleggel nyerte meg az EL K csoportját, a Premier League-ben azonban 16 forduló alatt mindössze nyolcszor tudott nyerni, háromszor játszott döntetlent, és ötször kikapott, ezzel csupán a hetedik helyen áll.

Az együttesre idén még négy mérkőzés vár: szerdán a Ligakupában a West Ham United lesz az ellenfél, a Spurs győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a vendégek sikerére 8.00 szorzóval lehet fogadni. Ezt követően a bajnokságban előbb a Suthamptonnál vendégeskedik az együttes, majd karácsonykor a West Bromwichot, december 29-én pedig a Stoke Cityt fogadja.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply