Megremegett a bajorok lába

2013. December 16. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Götze nem tagadja, a Hamburg elleni bajnokin megfordult a fejében, hogy csapata előnye ellenére ismét elbukja a győzelmet, ám végül a bajorok magabiztosan szerezték meg a három pontot szombaton.
Franck Ribery

A Bundesligában továbbra is verhetetlen a Bayern München.

Az elmúlt szezonban triplázó Bayern München kedden szenvedte el első vereségét az idény során, a Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében a Manchester City tudta térdre kényszeríteni a bajorokat. Josep Guardiola együttese az első negyedórában kétgólos előnyre tett szert, ám az angolok fordítani tudtak, és kis híján a csoportelsőséget is elorozták a németek elől.

A bajor gárda a bajnokságban szombaton feledtetni tudta a kudarcot, ám Götze szerint a Hamburg elleni találkozón kicsit megijedtek a címvédő játékosai, hogy valami hasonló forgatókönyv szerint alakul a hajrá, akárcsak a Manchester City ellen.

“Nem volt könnyű dolgunk a Hamburg ellen, mert nagyon mélyen védekezett az ellenfél. Szerencsénk volt az első gólnál, de a hamburgi szépítés után kicsit idegesek lettünk, megijedtünk tőle, hogy megint kicsúszhat a kezünkből a meccs” – jelentette ki Götze a szombati bajnoki után.

A Bayern Münchenre karácsony előtt a klubvilágbajnokság küzdelmei várnak, a BL címvédője az elődöntőben csatlakozik be a küzdelmekbe. A klub-vb negyeddöntőjéből Kuangcsou Evergrande és Radzsa Casablanca jutott tovább, a Marcello Lippi által vezetett kínai csapat ellenfele a Bayern München lesz az elődöntőben, míg a marokkói gárda az Atlético Mineiro ellen készülhet.

A müncheniek klubvilágbajnoki diadalára 1.20 az odds, az Atletico Mineiro elsőségére 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply