Vermaelen nem igazol Manchesterbe

2014. June 20. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Thomas Vermaelen
A belga válogatottal jelenleg a világbajnokságon szereplő Thomas Vermaelen kijelentette, semmi nem igaz abból, hogy a Manchester Unitedhez szerződne a brazíliai torna után.

 

Nincs könnyű helyzetben az Arsenal csapatkapitánya, hiszen a legutóbbi bajnoki szezonban kegyvesztetté vált klubcsapatában, mindössze 14 Premier League-találkozón lépett pályára, míg a Bajnokok Ligájában csak két mérkőzés adatott neki. Arsene Wenger menedzser inkább a Laurent Koscielny, Per Mertesacker védőpárost játszatta, így nem is meglepő, hogy az angol sajtó már azt kezdte el találgatni, hová igazol idén nyáron a 48-szoros belga válogatott.

Leginkább a Manchester Unitedet lehetett hallani, mint következő állomáshelyét, mivel a “vörös ördögök” két védőt is elveszítettek: Rio Ferdinand és Nemanja Vidics is távozott, és nagyon úgy fest, hogy Alexander Büttner is távozni fog. Vermaelen azonban elmondta, ezek a pletykák teljesen alaptalanok.

“Tudom, hogy rengeteg szóbeszédet és pletykát hallani erről, de egy dolgot mondhatok csak: ezek nem igazak” – vallotta be a 28 éves védő a Sky Sportsnak. “Mindenki érti az én dolgom az Arsenalnál, ahová még egy évig köt a szerződésem. Elhiszem, hogy az embereknek el kell ütniük az idejüket, de én most a világbajnokságon vagyok, erre szeretnék összpontosítani.”

Vermaelen elárulta, sokat beszélgetett már Wengerrel, viszont ennek részleteit most nem hajlandó megosztani, ha pedig valaki kíváncsi rá, kérdezze meg az “ágyúsok” francia szakemberét.

Belgium győzelmére Oroszország ellen 2.00 az odds, míg a döntetlent 3.50, esetleges vereségét pedig 4.20 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply