Üres lelátók Baselben

2014. April 3. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Csütörtökön az Európa Liga negyeddöntőjében a Basel a Valenciát látja vendégül, mindkét csapatban bőven lesznek hiányzók.
Helder Postiga

A Valencia ellen nem segítik a szurkolók a Baselt.

A baseli találkozót nézők nélkül rendezik, ugyanis a svájci klubot a múlt héten erre kötelezte az UEFA a szurkolók rendbontása miatt. Ez a tényező egyértelműen a vendégek malmára hajtja a vizet, ráadásul a visszavágót Valenciában rendezik.

A Basel idén azzal a céllal vágott a nemzetközi kupaporondnak, hogy túlszárnyalja tavalyi teljesítményét, amikor a sorozat elődöntőjéig menetelt, a legjobb négy között pedig a Chelsea győzte le. A Valencia jó formában várja a nemzetközi megmérettetést, a sorozat összes eddigi idegenbeli meccsét megnyerte, míg a svájci gárda a Salzburg elleni párharcban gólt sem kapott.

A két klub legutóbb 12 éve csapott össze egymással, akkor a Bajnokok Ligája csoportkörébe sorsolták össze őket. A Valencia hazai pályán kiütéssel, 6-2-re nyert, míg a svájci összecsapás 2-2-es döntetlennel zárult.

A baseli keretben rengeteg a hiányzó, Arlind Ajeti, Kay Voser és Behrang Safari combizomsérüléssel bajlódnak, Ivan Ivanov térdsérülést szenvedett, Marco Streller ágyékhúzódással bajlódik, és Endogan Adili játéka is erősen kérdéses. Emellett Marek Suchy és Giovanni Sio biztosan kihagyja az első meccset, mindketten eltiltás miatt.

A valenciai stáb dolga sem egyszerű, Diego Alves, Victor Ruiz, Ricardo Costa és Philippe Senderos is sérült, rajtuk kívül Javier Fuego eltiltás miatt hagyja ki a meccset.

A Basel csütörtöki győzelmének az oddsa 3.50, a döntetlenre 3.50, a Valencia sikerére 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply