A Juventust nem zavarja meg a vereség

2014. April 3. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

A torinóiak a hétvégén második bajnoki vereségüket szenvedték el, Antonie Conte vezetőedző szerint nem történt tragédia, a Napoli elleni kudarc nem zavarta meg a játékosokat.
Carlos Tevez

Tevezék továbbra is óriási fölénnyel vezetik a tabellát a Serie A-ban.

Az olasz bajnoki címvédő vasárnap 2-0-ra kapott ki a Napoli otthonában, a vereség ellenére továbbra sem forog veszélyben a címvédő első helye. A torinói csapat gyorsan javíthat, csütörtökön az Olympique Lyon otthonában lép pályára az Európa Liga negyeddöntőjének első meccsén. A vezetőedző egészen biztos benne, hogy csapata a hétvégi kisiklás után visszatér a sikeres útra.

“Sokat tanulmányoztuk az ellenfelet, tudjuk az erősségeiket, és talán a gyengéiket is. Megpróbáljuk majd irányítani a meccset, mert az első meccs nagyon fontos lehet a továbbjutás kapcsán. Túlléptünk a hétvégi vereségen” – mondta a torinóiak mestere, aki azt is hozzátette, büszke rá, hogy ebben a szezonban is a Juventus maradt állva a legtovább az olasz csapatok közül a nemzetközi kupákban.

Conte azt is hozzátette, hogy mindkét csapat nagyon sok sérülttel rendelkezik, a vendégeknél biztosan nem léphet pályára Andrea Barzagli, Angelo Ogbonna és Federico Peluso.

A Lyonban továbbra sem bevethető Clement Grenier, valamint Miguel Lopes sem, míg Gueida Fofana, Mouhamadou Dabo és Milan Bisevac játéka erősen kérdéses.

A Lyon csütörtöki sikerének az oddsa 5.75, a döntetlenre 3.80, a Juventus győzelmére 1.70 a szorzó. Arra, hogy a Juventus továbbjut az Európa Liga negyeddöntőjéből, 1.14 az odds.

A lyoniak a francia bajnokság hétvégi fordulójában 2-1-re kikaptak hazai pályán a Saint-Etienne-től. A két gárda legutóbb 2010-ben barátságos meccsen csapott össze egymással, akkor a Juventus 2-1-re győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply