Új szerződéssel vigasztalódhat Kane

2016. July 6. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Kane
A 22 éves támadó valószínűleg nem így képzelte az idei nyarat. Azok után, hogy 25 góljával angol gólkirályi címet nyert, és csapatával, a Tottenhammel sokáig harcban állt a bajnoki aranyéremért, Harry Kane minden bizonnyal arra számított, hogy az angol válogatottal is lesz egy nagy dobása az Európa-bajnokságon.

A csoportkörben még nem is volt igazán gond, az angolok 1-1-es döntetlent játszottak az oroszokkal, 2-1-re győztek Wales ellen, majd 0-0-ra végeztek a szlovákok ellen, így második helyen zártak a csoportban, ezzel a magyarok mögött szintén másodikként végző Izlanddal játszottak a nyolcaddöntőben.

Amely a torna egyik legnagyobb meglepetését hozta, hiába vezetett ugyanis Anglia Wayne Rooney büntetőjével, Izland végül 2-1-re fordított, és hazaküldte a torna előtt a végső győzelemre is esélyesnek tartott ellenfelét. Kane négy meccsen összesen 240 percet kapott Roy Hodgson szövetségi kapitánytól, gólt azonban nem sikerült szereznie, ami nemcsak neki, a közvéleménynek és a szurkolóknak is csalódást jelentett.

A csatár most némileg vigasztalódhat, mert úgy tűnik, a Tottenham új, ötéves szerződést ajánl neki. Kane februárban már kapott egy új szerződést, amely akkor 50 ezer fontos heti fizetést biztosított a számára, de a mostani kontraktus révén ennek a dupláját keresi majd. És ezzel a Spurs is bebiztosította magát, mert aki le akar csapni Kane-re, annak nagyon borsos árat kell fizetnie érte.

A londoni klubbal kapcsolatos másik hír, hogy még a héten bejelenthetik a 22 éves Vincent Janssen érkezését, aki az előző idényben a holland AZ Alkmaarban szerepelt. Janssen 34 meccsen 27 gólt szerzett, amivel Luuk de Jongot és Arkadiusz Miliket megelőzve bezsebelte a gólkirályi címet.

A Tottenham a PL első fordulójában az Evertonhoz látogat. Az Everton győzelmére a szorzó 2.87, a döntetlenre 3.30, a Tottenham sikerére 2.40.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply