Nem lesz többé válogatott Juhász

2016. July 6. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., Magyar válogatott, OTP Bank Liga

Juhász Roland
94 mérkőzést játszott a magyar labdarúgó-válogatottban Juhász Roland, aki közleményben jelezte, hogy többet nem szerepel a nemzeti csapatban.

“Rengeteg megható gesztus és kedves szó fogadott itthon, nem tagadom, boldoggá tett, hogy ekkora szeretettel díjazták az Eb-szereplést a magyar emberek. Volt kis idő, hogy átgondoljam a jövőmet, leülepedett bennem az a sok pozitív visszajelzés, amit kaptam. Kikértem a családom és a barátaim véleményét, s arra jutottam: le kell zárnom egy fontos fejezetét az életemnek. Találkozót kértem Bernd Storcktól, és tájékoztattam a jövőmmel kapcsolatos elképzelésemről. Eljön a pillanat, amikor az ember kénytelen ésszerű döntést hozni, az addigi karrierjét teszi kockára, ha nem képes reálisan értékelni a helyzetét. Elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy a belgák elleni Eb-meccsen szerepeltem utoljára a magyar válogatottban. Storck úr is logikusnak tartotta a lépésem, elfogadta a döntést és a támogatásáról biztosított” – írta a védő a közleményben.

Juhász hat gólt szerzett a válogatottban, és megjegyezte, részese volt a magyar futball legsúlyosabb válságának is, ugyanakkor az elmúlt hónapok optimistává teszik, mert úgy érzi, van esély arra, hogy a csapat visszakerüljön az európai élmezőnybe. A Videoton védője 94 válogatottságával a harmadik volt az örökranglistán Király Gábor (107) és Bozsik József (101) mögött. Visszavonulása után Gera Zoltán jött fel az aktív játékosok közül a második helyre, aki 93 alkalommal húzhatta magára a meggypiros mezt, őt Dzsudzsák Balázs (82), Priskin Tamás (58) és Elek Ákos (40) követi. Juhász a közeljövőben klubjára, a Videotonra koncentrál majd, a fehérváriakkal szeretne maradandót alkotni a magyar bajnokságban és a nemzetközi porondon.

A Videoton az Európa Liga selejtezőjében háromgólos előnnyel várja a moldovai Zaria Balti elleni visszavágót. A Zaria győzelmére a szorzó 5.50, a döntetlenre 3.75, a Videoton sikerére 1.61.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply