Új műsorokkal és BL-selejtezőkkel indul a szezon a Digi Sporton

2012. August 16. Thursday in ÉLŐ közvetítés, Hírek, TV Műsor, UEFA Bajnokok Ligája

Két új, saját gyártású műsorral, valamint a Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának mérkőzéseivel indul az idény a Digi Sport csatornáin.

A “szezonnyitó” csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Digi Sport 1-es és 2-es csatornáján az elmúlt három évhez hasonlóan ezúttal is mindkét BL-napon, kedden és szerdán is adnak mérkőzést élőben. Emellett a Digi Sporton látható lesz az európai Szuperkupa-mérkőzés, illetve az Európa Liga küzdelemsorozata is.
Vitray Tamás szeptemberben a Megint mesélek… című produkcióval tűnik fel a képernyőn, a műsor a korábbi, nagy sikerű Csak ülök és mesélek sportos változata lesz.
A fiatalabb generációt megcélozva indul útjára szeptember közepén a Hello Bajnok Junior, a Digi Sport új, utánpótlásképzést bemutató műsora.
Továbbra is a Digi Sporton lesz látható a férfi és női kézilabda BL, amelyben a Veszprémnek és a Szegednek, valamint a Győrnek és – főtáblára kerülése esetén – a Ferencvárosnak is szurkolhatnak a nézők. Emellett képernyőre kerül a jégkorong Mol Liga, valamint a férfi és női kosárlabda Euroliga, de közvetítenek többek között ATP 1000-es tenisztornákat is.

sgg \ sho \ sgr \ blz

MTI 2012. augusztus 16., csütörtök 19:41

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

1 response to Új műsorokkal és BL-selejtezőkkel indul a szezon a Digi Sporton

Leave a Reply