Továbbra is veretlen a Paks

2014. August 29. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Paks 3-1-re nyert a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel továbbra is veretlen.

 

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Szombathelyi Haladás-MVM Paks 1-3 (1-1)

Szombathely, 4000 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Gaál (42.), illetve Fiola (30.), Könyves (51., 77.)
sárga lap: Devecseri (15.), Szakály A. (40.), Katona (58.), illetve Tamási (33.)

  • Haladás: Rózsa – Devecseri, Dvorschák, Katona – Schimmer, Iszlai (Varga G., 69.), Szakály A. (Jancsó, 69.), Nagy O., Halmosi – Zamostny (Németh M., a szünetben), Gaál B.
  • Paks: Molnár P. – Fiola, Kovács G., Gévay – Báló – Könyves, Bartha (Kiss T., 87.), Kecskés, Tamási, Bertus – Simon A. (Haraszti, 65.)

Az első félidőben a paksiak futballoztak veszélyesebben, és Fiola révén a vezetést is megszerezték. A szombathelyiek támadójátékából hiányzott az átütőerő, ennek ellenére nem sokkal a szünet előtt Gaál pályafutása első NB I-es góljával egyenlített.

A fordulás után újra a vendégek kerültek előnybe, igaz, Könyves góljához kellett a kapus, Rózsa óriási hibája. Nem sokkal később a paksiak eldönthették volna az összecsapást, de Fiola ajtó-ablak helyzetben mellé lőtt.

Negyedórával a vége előtt a teljes hazai védelem asszisztálása mellett Könyves idénybeli ötödik gólját is megszerezte, és ezzel eldöntötte a találkozót.

sgg \ scp \ blz

MTI 2014. augusztus 29., péntek 21:00

Related Articles

Leave a Reply