Tét nélküli kupameccs vár az Evertonra

2014. December 11. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Samuel Eto'o
Csütörtök este az angol Everton az orosz FK Krasznodart látja vendégül az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

 

A H-csoportban már csak egy lényegi kérdés maradt, mégpedig az, hogy melyik együttes kvalifikálja magát a tavaszi, kieséses időszakra a csoportelső Everton mögött: a német Wolfsburg vagy a francia Lille. Utóbbi két csapat éppen egymás ellen játszik, így az Everton–Krasznodar meccsnek már semmi tétje nem lesz.

Ennek megfelelően Roberto Martinez menedzser olyan labdarúgóknak fog lehetőséget adni, akik eddig kevés játékpercet töltöttek a pályán. Az már biztos, hogy Arouna Kone, aki hosszú sérüléséből tért vissza, kezdeni fog, de mellette ott lehet a pályán Christian Atsu is, aki eddig valóban keveset játszott, pedig a Chelsea azzal a szándékkal adta kölcsön a szélső támadót, hogy hétről-hétre pályára léphessen.

“Elég nehéz időszak van mögöttem, nem igazán alakultak úgy a dolgok eddig, ahogy azt elterveztem, de bízom benne, hogy innentől minden jobb lesz” – mondta a ghánai a liverpooli klub hivatalos honlapjának. “Keményen dolgozom a csapat sikerességéért, és tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolók még nem látták a legjobb formámat, de tudom, hogy ez csak rajtam múlik. Még nem tudom, hogy kezdek-e vagy sem, de ha igen, mindent megteszek azért, hogy jó szájízzel hagyjam el a pályát, és hogy hasonlóképpen vélekedjenek rólam a szurkolók is.”

Az Everton az előző fordulóban 2-0-ra nyert a Wolfsburg otthonában, így továbbra is veretlen az EL idei kiírásában. A Krasznodar három pontjával már biztos kieső. A két csapat előző meccsén 1-1-es döntetlen született.

Az Everton győzelmét 1.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.70, az Inter sikerére pedig 4.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply