Raul egy napon visszatér a Realhoz

2014. December 11. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Raul Gonzalez
Egy napon Raul, a Real Madrid legendás támadója biztos, hogy vissza fog térni egykori együtteséhez, hiszen egy edzői állást aligha tudna visszautasítani.

 

Raul összesen 18 évet húzott le a “királyiaknál”, hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-győzelmet bezsebelve. A rutinos spanyol jelenleg a New York Cosmos játékosa, de ugyanakkor az amerikaiak utánpótlásának is az igazgatója. A 37 éves klasszis elmondta, egy napon mindenféleképpen szeretne visszatérni a madridiakhoz, mint utánpótlásedző, előtte azonban szeretne tapasztalatot is gyűjteni ezen a téren.

“Mindig mindenki azt mondta nekem, hogy menj a Real Madridhoz, menj a Real Madridhoz” – emlékezett vissza Raul. “Úgy érzem, ez a pillanat egyszer el fog jönni, de előtte szeretnék még tapasztalatot szerezni. Úgy nem mehetsz a Realhoz edzőnek, hogy semmilyen tapasztalatod nincs. Ez nem ugyanaz, mint az edzéseken játszani, szóval örülök, hogy itt ilyen szerepkört tölthetek be. Ha visszatérek Spanyolországba, akkor Madridban fogok kikötni. Az az én házam, ahol felnőttem, ahol fejlődtem, a barátaim is ott vannak, de jelenleg erre a munkámra összpontosítok.”

Raul már nagyon várja, hogy játékosként és utánpótlás-igazgatóként is segítsen a New York-iaknak. Elmondta, mindig is ki akarta magát próbálni az Egyesült Államokban, a Cosmosnál pedig azért vállalt munkát, mert olyan labdarúgók fordultak meg a klubnál, mint Pele, Franz Beckenbauer vagy Giorgio Chinaglia.

A Real Madrid legközelebb pénteken lép pályára, a 15. fordulójában a 17. Almeria otthonában lép pályára. A hazaiak győzelmére 15.00 az odds, míg a döntetlent 7.50, a vendég fővárosiak sikerét pedig 1.18 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply