Szivics mindenképp büszke lesz

2014. May 13. Tuesday in Egyéb, Hírek

Tomislav Szivics

Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője akkor is büszke lesz csapatára, ha kikap a Videotontól a Ligakupa kedd esti döntőjében, noha ő és a csapat játékosai is nyerni szeretnének.

 

A Ligakupát a 2007-2008-as szezonban írták ki először, és rögtön a Videoton győzelmével ért véget a sorozat, a székesfehérvári együttes további háromszor jutott be később a döntőbe, és kétszer nyert is, így tehát a negyedik Ligakupa-sikerére hajt kedden este Diósgyőrben.

A Videoton ellenfele a hazai pályán játszó DVTK lesz, amely a Magyar Kupában már legyőzte az idén a Videotont. Tomiszlav Szivics, a miskolciak vezetőedzője most is nyerni szeretne, de mindenképp büszke lesz a csapatára, történjen bármi is a meccsen. “A történelem csak a győzteseket említi, erre vágyunk mi is. Egy nagyon jó csapat ellen játszunk, a keret alapján az első helyen kellene állniuk a bajnokságban, ráadásul felfelé ívelő formában vannak. Én büszke vagyok a csapatomra, bármi is lesz az eredmény, mert már eljutottunk a döntőig. Ettől persze az a célunk, hogy megnyerjük a Ligakupát.”

Gosztonyi András, a diósgyőriek egyik legjobbja azt emelte ki, hogy mivel a Magyar Kupában is eljutottak a döntőig, így nagyon sok meccset játszottak az idén, több mint ötvenet. “Ahogy a mester is mondta, egy nagyon jó csapat ellen fogunk játszani, de úgy gondolom, hogy mi sem vagyunk rosszabbak a Videotonnál, egy igazi kupadöntő, egy ki-ki meccs vár ránk.”

Bacsa Patrik a Ferencváros ellen lőtt szólógóljával került be napokig az összefoglalókba, a fiatal támadó a Ligakupában már hét gólt szerzett, a bajnokságban pedig nyolcnál jár. Ő a döntő felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy ha már eljutottak a fináléig, akkor nem szeretne itt kikapni. “Ugyanakkor tudjuk, hogy szintén a kupagyőzelemért jön hozzánk a Videoton is, szóval nehéz meccsre számítok.”

A Diósgyőr győzelmére 3.00, a döntetlenre 3.40, a Videoton sikerére pedig 2.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply