Szép karácsonyra számít a Spurs

2013. December 21. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Generic

A Bajnokok Ligája-szereplést érő első négy hely valamelyikére hajtó Tottenham az utóbbi hetekben alaposan visszaesett a tabellán, vasárnap újabb nehéz meccs vár rá.

 

A Manchester Citytől elszenvedett 6-0-ás, valamint az előző fordulóban a Liverpooltól elszenvedett 5-0-ás vereséget követően a Tottenham vezetői megköszönték Andre Villas-Boas munkáját. A Spurs azóta még nem igazolt új szakvezetőt magának, pedig a karácsonyi időszak meccsdömpingje előtt talán előnyesebb lenne, ha végleges megoldást találna a klub.

A Southampton elleni vasárnapi meccsre Tim Sherwood irányításával készül a Spurs, és a játékosok is tisztában vannak azzal, hogy nagyon meg kell szenvedni a három pontért a szezon elején jó pár nagy skalpot begyűjtő szentek ell. Ez még akkor is igaz, ha a Southampton az utóbbi hetekben a liga egyik leggyengébben teljesítő csapata, utolsó öt bajnokiján a lehetséges 15 pontból csak kettőt tudott begyűjteni.

“Nehéz dolgunk lesz. A Southamptonnak sok kiváló játékosa van, közülük néhányan már az angol válogatottnak is tagjai. Ha azonban úgy játszunk, mint a West Ham elleni ligakupa meccs első órájában, miért ne nyerhetnénk? Tavaly nagyon jó formát futottunk karácsonykor, bízom benne, hogy idén megismétlődik az a szereplés” – mondta Kyle Walker, a Spurs védője.

A játékos által említett hétközi kupameccsen a Tottenham a 80. percig 1-0-ra vezetett a városi rivális ellen, de a hajrában két gólt is kapott, és 2-1-es vereségével búcsúzott a sorozattól.

A házigazda Southampton győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendég Tottenham diadalára 3.00 a szorzó.

Az Arsenal december 23-án, hétfőn a Chelsea csapatát fogadja az Emirates stadionban, mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek! Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást az Arsenal – Chelsea találkozóra, majd egy élő fogadást a mérkőzés kezdete után.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply