Wenger törleszthet Mourinhónak

2013. December 21. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Hétfőn londoni csúcsrangadót játszanak a Premiershipben, a második helyezett Arsenal a harmadik Chelsea-t fogadja.

Frank Lampard

A riválisok kihasználták a Manchester United gyengélkedését, jelenleg ötszereplős a csata az első helyekért, a Liverpool, az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City és az Everton harcol egymással a közvetlen élmezőnyben. A két londoni együttes hétfőn egymással mérkőzik meg, a győztes fél az első helyről várhatja a következő fordulót (a Chelsea-siker azt jelentené, hogy a kékek a Liverpoollal holtversenyben állnának az élen).

Érdekesség, hogy José Mourinho tizedik alkalommal meccsel aktuális csapatával az Arsenal ellen, és az eddigi kilenc összecsapás közül egyet sem veszített el. Lenne tehát miért törlesztenie Wengernek hétfőn, de a portugál szakember szerint a múltbeli statisztikák nem számítanak majd a pályán.

“Nem én játszom Wenger ellen, hanem a Chelsea az Arsenal ellen. Az egymás elleni statisztikánk semmilyen szerepet nem játszik hétfőn, számomra nem jelent semmit, hogy még nem vesztettem ellene. Úgy emlékszem, remek meccseket játszottunk az Arsenallal, jobbak voltunk, és megérdemelt győzelmeket arattunk” – jelentette ki Mourinho.

A forduló előtt az Arsenal annak ellenére is az első helyen állt, hogy legutóbbi két bajnokiján csak egyetlen pontot szerzett, az előző körben pedig hat gólt kapott a Manchester City otthonában.

A Chelsea két hete 3-2-re kikapott a Stoke-tól, ezt leszámítva azonban megnyerte meccseit, még ha nem is mindig bajnokesélyeshez méltó magabiztossággal.

Az Arsenal győzelmére 2.37 az odds, a döntetlenre 3.40, a Chelsea diadalára 3.25 a szorzó. Arra, hogy nem születik gól a meccsen, 11.00 az odds.
Az Arsenal december 23-án, hétfőn a Chelsea csapatát fogadja az Emirates stadionban, mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek!

Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást az Arsenal – Chelsea találkozóra, majd egy élő fogadást a mérkőzés kezdete után.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply