Szentes nehéz meccsre számít a Győr ellen

2014. October 26. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Radó András
Vasárnap kora este a Szombathelyi Haladás a Győri ETO FC-t fogadja a labdarúgó NB I 12. fordulójában, és a hazaiak edzője tudja, nehéz meccs vár csapatára.

 

Szentes Lázárt nemrégiben nevezték ki az új vezetőedzőnek, miután a Haladás vezetői megköszönték az eddigi edző, Artner Tamás munkáját. A szombathelyiek kieső helyen állnak, 11 meccs alatt mindössze nyolc pontot tudtak összegyűjteni. Az ellenfél ezúttal a tavalyi szezonban jól szereplő, ám idén gyengén teljesítő Győr lesz.

Szentes ezer szállal kötődik a kisalföldi együtteshez, így tudja, nem szabad a pillanatnyi forma alapján megítélni az ellenfelet. A szakember, aki legutóbbi Diósgyőrben dolgozott, nehéz összecsapásra számít.

“Nem mondok nagy dolgot azzal, hogy az ország egyik legjobb játékosállományával rendelkeznek” – mondta Szentes a haladasfc.nyugat.hu-nak. “Az, hogy most nem alakulnak szerencsésen a dolgaik, és a vártnál kevesebb pontot szereztek, az nem jelent semmit. Nem abból kell kiindulni, hogy hány pontot szereztek, meg ki rúgott gólt, ki nem.”

“Nyilván van egy szerencsétlenebb időszakuk, de én a maximumra számítok tőlük. Nem eshetek és nem is esek abba a hibába, hogy azt nézzük, nincsenek formában. Ez egy nagyon kemény, húzós meccs lesz, így készültem fel én magam, és így készítem fel a csapatot is. Elég csak a válogatott labdarúgóikat felsorolni, és látjuk, hogy mennyi átlagon felüli, gyors, jó képességű játékosuk van.”

A Szombathelyi Haladás sikerét 3.80 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Győri ETO FC győzelmére pedig 1.80 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply