Szamaraszra hajt a Lazio

2013. December 21. Saturday in Egyéb, Hírek

Georgios Samaras

Legalább négy hónapig nem számíthat Mikael Lustigra a Celtic labdarúgócsapata, a svéd válogatott védőt ugyanis csípősérülése miatt meg kellett műteni.

 

A 27 éves játékos a 2013-14-es szezonban eddig 26 mérkőzésen lépett pályára, de az operáció miatt legkorábban csak március végén vagy április elején számolhat vele a szakvezetés.

“Lustigot meg kellet műteni, nem halogathatta tovább a beavatkozást. Sajnos többet kell kihagynia, mint azt előzetesen gondoltuk, nagyon fog hiányozni, mert rengeteget dolgozott, és teljesítménye a szezon során figyelemre méltó volt” – nyilatkozta Neil Lennon, a Celtic vezetőedzője.

“Az utóbbi időben már látszott rajta, hogy valami nincs rendben, a mozgása korlátozott volt a fájdalomtól. Reméljük, hogy még jobb formában fog visszatérni, mint eddig” – tette hozzá.

Lennon azt is megerősítette, hogy egyelőre nincs előrelépés Joe Ledley és Georgiosz Szamarasz ügyében. A két játékos szerződése a nyáron lejár, a menedzser szerint egyikük sem jelentette ki, hogy távozni szeretne, de ha ez meg is történne, a Celtic nem kényszeríthetné őket a maradásra.

A görög válogatott csatár iránt egyébként a Lazio érdeklődik, a Serie A-ban szereplő együttes sportigazgatója, Igli Tare már régóta szeretné szerződtetni, és nem kizárt, hogy januárban ajánlatot is tesz érte.

“Szamarasz nagyon jó futballista, személyesen is ismerem. Négy éve már szerettük volna szerződtetni, de nem jutottunk egyezségre. A jövő héten leülünk edzőnkkel, Vladimir Petkoviccsal, hogy megbeszéljük, kiket szeretne esetleg megszerezni januárban” – nyilatkozta Tare.

A Celtic még veretlen a skót élvonalban, idei 15 bajnokija közül tizenkettőt megnyert és csak háromszor játszott döntetlent. Szombaton a sereghajtó Hearts lesz az ellenfele, a Celtic sikerére 1.10 az odds, a döntetlenre 9.50, míg a vendégek győzelmére 26.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply