Susic a játékosokat sajnálja

2014. June 22. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Safet Susic
A bosnyák kapitány szerint Nigéria megérdemelten nyert, Safet Susic nem foglalkozott a játékvezető ténykedésével.

 

Bosznia-Hercegovina nagy reményekkel vágott neki az F csoport küzdelmeinek a vb-n, ám már a második meccs után meg kell barátkozni a kiesés gondolatával. Az európai nemzet válogatottja először szerepelt a vb-n, de az argentinok elleni kudarc után kikapott Nigériától is, így nem maradt lehetősége bejutni a nyolcaddöntőbe.

Az argentinok elleni meccsen Lionel Messi zsenije döntött, míg Nigéria ellen nem volt szerencséje Susic csapatának. Az afrikaiak ugyan a meccs bizonyos szakaszaiban remekül játszottak, de csak egy bírói hibának köszönhetően kerülték el a bosnyákok vezető gólját, Edin Dzekót tévesen állították meg les miatt a játékvezetők. Ráadásul a nigériai gólt szabálytalanság előzte meg, ám a bíró sípja néma maradt, a találat pedig eldöntötte a három pont, és Bosznia sorsát.

“Nagyon rossz, hogy ez a generáció ilyen gyorsan búcsúra kényszerül, de nem lehet őket hibáztatni. Egy gól döntött, és azt most nem mi szereztük. Gratulálok Nigériának, amely helyzeteket alakított ki, és megérdemelten nyert” – jelentette ki csalódottan a bosnyákok kapitánya.

Az F-csoportot két kör után Argentína vezeti két győzelemmel, Nigéria négy ponttal második, az egypontos Iránnak még van esélye a továbbjutásra.

A bosnyákok az utolsó körben Iránnal mérkőznek, míg Nigéria ellenfele Argentína lesz.

Bosznia-Hercegovina sikerének az oddsa 2.15, a döntetlenre 3.50, Irán győzelmére 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply