Sok a probléma az oroszoknál

2014. November 18. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott

Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs szerint sok a probléma a keddi ellenfélnél, az orosz válogatottnál, Dárdai Pál szövetségi kapitány pedig elmondta, hogy kétfajta felállást fog kipróbálni a felkészülési meccsen.

 

A magyar válogatott a finnek elleni győzelem után az idén az utolsó mérkőzését játssza kedden este, amikor Oroszország ellen lép pályára a Ferencváros stadionjában. Dárdai Pál szövetségi kapitány elmondta, hogy szeretne minél több játékosnak lehetőséget adni. Előre eldöntik, hogy ki hány percet játszik, Kovács István például biztosan kezdeni fog Gera Zoltán helyén, akinek pihenőt ad Dárdai. A kapitány a finnek ellen kényszerből kipróbálta Forró Gyulát a védelemben, akit senki nem javasolt neki korábban.

“Én azt láttam, hogy helyezkedésben nem hibázik, és ez esetben már jó után járunk. Beszállt csereként a finnek ellen, és sem magát, sem engem nem égetett meg. Az oroszok ellen beteszem a kezdőbe a balbekk posztján” – mondta Dárdai, aki az oroszok ellen kétfajta felállást fog gyakorolni, a 4-2-3-1-et és a 4-4-2-t.

Az Oroszországban játszó Dzsudzsák Balázs nagyon jól ismeri a keddi ellenfelet, szerinte ki akarják majd javítani a hétvégi, osztrákok elleni kudarcot. “Nem hiszem, hogy hurráhangulat van náluk, problémák tömkelegéről tudok. A vezetőség, az edzői stáb és a játékosok között nincs meg az összhang, de nem akarom őket elemezni, ha kell a segítségem, akkor elmondom, amit tudok.”

A Dinamo Moszkva légiósa hozzátette, hogy klubtársa, Kokorin is valószínűleg játszani fog az orosz válogatottban, szerinte ő egy óriási tehetség, aki bármelyik klubban megállná a helyét. “Remélem, ellenünk nem lesz elemében, kíváncsian várom a kezdőcsapatukat” – mondta Dzsudzsák.

A hazai pályán játszó magyar válogatott győzelmére 3.50 az odds, a döntetlenre 3.30, az oroszok sikerére pedig 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply